Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2118
2

ШАФЕР: «Дзинзирук дуже жорсткий боксер. Котельник також»

Генеральний директор «Golden Boy Promotions» вважає грандіозними можливі двобої українців в США

ШАФЕР: «Дзинзирук дуже жорсткий боксер. Котельник також»

Генеральний директор американської компанії «Golden Boy Promotions» Річард Шафер висловив сподівання, що невдовзі буде підписано контракти на бої двох перспектів GBP 22-річного Віктора Ортіза (24-1-1, 19 КО) і 24-річного Джеймса Кіркланда (25-0, 22 КО) проти українських чемпіонів, відповідно, чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі Андрія Котельника (31-2-1, 13 КО) і чемпіона світу за версією WBO у першій середній вазі Сергія Дзинзирука (36-0, 22 КО). Боксерське шоу за участі двох українців з німецькій компанії «Universum Box-Promotion» може відбутися 27 червня в Лос-Анджелесі на арені «Staples Center» в рамках вечора «Boxing After Dark». Трансляція планується на каналі HBO.

«Я працюю над організацією цього боксерського вечора, як божевільний, - заявив Річард Шафер. – Якщо заплановані бої відбудуться, то це буде грандіозно». Шефер висловив упевненість, що його бійці досягнуть хорошого результату, адже 7 березня вони пройшли серйозні тести, перемігши в рамках одного вечора сильних суперників. Так, Ортіз виграв технічним нокаутом в другому раунді в екс-претендента на титул чемпіона світу Майка Арнаутіса. А Кіркланд переміг технічним нокаутом у шостому раунді ще одного колишнього претендента на чемпіонських титул Хоеля Хуліо. Останнього, нагадаю, у своєму попередньому поєдинку переміг за очками наш Сергій Дзинзирук.

Водночас Шафер не вважає, що результат можливих боїв Котельник – Ортіз і Дзинзирук – Кіркланд є наперед відомим. «Дзинзирук дуже жорсткий боксер, - цитує Шефера ringtv.com. – Котельник також. Матчмейкери «Golden Boy Promotions» Ерік Гомес і Роберто Діас говорили мені, що поєдинки будуть не легкими. Але це чемпіонські бої, тому вони не можуть бути легкі. Вони сказали, що високо оцінюють шанси Ортіза і Кіркланда на перемогу, але просили не звільняти їх з роботи, якщо ці хлопці програють».

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hybrid
а мені от цікаво, як там судді рахувати будуть, якщо нокаута не буде...
kung_vv
"просили не звільняти їх з роботи, якщо ці хлопці програють" - ёёёё! Что-то чувствуют нехорошее?