Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
1769
0

Котельник і Дзинзирук можуть провести великі бої у США

Суперниками українців 27 червня можуть стати бійці із «Golden Boy Promotions»

Котельник і Дзинзирук можуть провести великі бої у США

 Українські чемпіони світу Андрій Котельник і Сергій Дзинзирук невдовзі, імовірно, проведуть захисти своїх титулів у США в поєдинках проти перспективних і вже досить популярних американців із компанії «Golden Boy Promotions». Суперником чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі Андрія Котельника може стати 22-річний Віктор Ортіз (24-1-1, 19 КО). А чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі Сергій Дзинзирук може зустрітися з 24-річним Джеймсом Кіркландом (25-0, 22 КО). Названа і дата цих боїв – 27 червня. Трансляція планується на каналі HBO.

«ПроБоксінг» отримав цю інформацію з достовірних джерел ще в середині минулого тижня, але не публікував з огляду на її певну фантастичність. Тепер же, коли інформація знайшла своє підтвердження в блозі відомого журналіста Дена Рафаеля на ESPN.com, знайомимо з нею своїх читачів.

Отож, Ден Рафаель, з посиланням на генерального директора американської компанії «Golden Boy Promotions» Річарда Шафера, пише, що промоутерська компанія Оскара Де Ла Хойя зробила пропозицію німецькій компанії «Universum Box-Promotion» про проведення боїв за участю двох бійців цієї компанії – Дзинзирука і Котельника – 27 червня в карті вечора «Boxing After Dark». Боксерське шоу заплановано провести у Лос-Анджелесі на арені «Staples Center».

За нашою інформацією, центральним поєдинком вечора у Лос-Анджелесі має стати бій Андрій Котельник – Віктор Ортіз (на фото). Свій останній поєдинок американець провів 7 березня, перемігши технічним нокаутом в другому раунді екс-претендента на титул чемпіона світу Майка Арнаутіса.

Відзначимо, що Сергій Дзинзирук і Джеймс Кіркланд у своїх попередніх поєдинках зустрічалися з одним і тим же боксером – Хоелем Хуліо. Дзинзирук переміг його за одноголосним рішенням суддів торік у листопаді. А Кіркланд 7 березня був більш переконливим – виграв технічним нокаутом у 6 раунді.

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.