Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1330
0

Евро-2012: парламентские слушания

Григорий Суркис выступит на парламентских слушаниях

Евро-2012: парламентские слушания
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс виступить на парламентських слуханнях «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні», які відбудуться у будинку Верховної Ради в середу, 11 березня. Початок − о 15.00.
 
Підготовка та проведення
 
Слухання було призначено відповідною Постановою №841-VI від 13 січня. Згідно з нею, Кабінет міністрів мав до 26 лютого підготувати і подати до Верховної Ради необхідні інформаційно-аналітичні матеріали про хід підготовки до Євро-2012, а Комітет ВР з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму − здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методологічного забезпечення парламентських слухань.
 
Представницький склад
 
У слуханнях братимуть участь віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник, директор Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 Ілля Шевляк, голови міністерств і керівники інших центральних органів виконавчої влади, національні координатори, відповідальні за підготовку та проведення в Україні Євро-2012.
 
Порядок денний
 
На початку засідання буде заслухана доповідь представника Кабінету міністрів України, після чого із співдоповідями виступлять голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павло Костенко та інші учасники. Насамкінець будуть підбиті підсумки слухань.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.