Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
3136
1

ВІТАЛІЙ КЛИЧКО: «Мені боляче, що повинен побити приятеля»

Українець не виключає, що його бій з Гомесом буде нудним

ВІТАЛІЙ КЛИЧКО: «Мені боляче, що повинен побити приятеля»

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко, який завершує підготовку до захисту свого титулу в бою проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса, не виключив, що поєдинок триватиме усі 12 раундів і буде нудним. Нагадаємо, боксери зійдуться в рингу 21 березня в німецькому Штутгарті.

«Від мене завжди очікують нокауту, - цитує Віталія sport.t-online.de. - І якщо з’явиться шанс, я його використаю. Але також може бути, що бій триватиме 12 раундів і буде нудний, оскільки Гомес не боксує агресивно».

«Свого суперника я знаю вже давно - з часів «Юніверсуму». Я до нього дійсно добре ставлюся. Він людина, яка насолоджується життям і любить його. Мені дуже боляче, що я повинен побити такого приятеля, як Гомес. Але я хочу довести, що я кращий за нього».

Саша Бендер

Портал Українського Боксу

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BERNARDOS
Последний апзатс - прямо как эпитафия, не хватает фразы "он любил детей". А вообще, странно получается. Виталик считает Гомеса лучшим своим другом, чуть ли не братом. А Гомес Кличков только в зеркале в туалете Юниверсума пару раз и видел, и знать не знает, кто они такие.