Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
3819
4

Хосеп ГВАРДИОЛА: «Саудовская Аравия – это не угроза, а реальность»

Тренер понимает, почему игроки уезжают

Хосеп ГВАРДИОЛА: «Саудовская Аравия – это не угроза, а реальность»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хосеп Гвардиола

Наставник «Манчестер Сити» Хосеп Гвардиола, оценивая уход Рияда Мареза в «Аль-Ахли», отметил влияние клубов Саудовской Аравии на трансферный рынок.

«Саудовская Аравия изменила трансферный рынок. Когда Роналду первым туда поехал, то мало кто думал, что такое количество игроков последует за ним. И дальше их будет становиться все больше».

«Марез получил невероятное предложение, и мы не могли отказать ему. Саудовская Аравия – это не угроза, а реальность. Они хотят создать сильный чемпионат, и пока все выглядит так, что им это удастся», – сказал Гвардиола.

Иван Зинченко Источник: BBC
Оцените материал
(26)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
Насправді це просто МЛС та Китай на максималках. Китайська ліга швидко здулася. МЛС так і не набрав обертів не дивлячись на те, скільки відомих пенсіонерів туди поїхали догравати.З СА треба лише дивитися на вік зірок, які туди переїхали. 32-річний Марез,  35-річний Бензема, 29-річний Фабіьно, 31-річний Садіо Мане.... Це ліга пенсіонерів. Та Сама МЛС, тільки платять більше. Тепер вони будуть "феєрити" на фоні таких же пенсіонерів чи якихось місцевих ніхто і звати їх ніяк.Той факт, що Роналдо навіть на їх фоні нічого не може і ледь там щось забиває це все, що треба знати про форму Роналдо та про Лігу.
GloryUkraine
У арабів на початку все буде краще ніж у американців та китайців. Але не забувайте, що дурні гроші мають властивість закінчуватися, та й рано чи пізно але ФІФА буде вимушена застосувати правило фінансового фейр-плею. 
І ще. Бразилія п'ятиразові чемпіони світу, Аргентина-триразові. Футбол в цих країнах ідол, а їхні ліги все-одно не рівня європейським, то що можна казати про арабські?  Декілька років шейхи позабавляться і повернуться до своїх верблюдів.