Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Фехтование
| Обновлено 03 января 2024, 14:46
17000
78

Нонсенс! Харлан дисквалифицировали на ЧМ по фехтованию

Победив, украинка прекратила борьбу в личном турнире саблисток

| Обновлено 03 января 2024, 14:46
17000
78
Нонсенс! Харлан дисквалифицировали на ЧМ по фехтованию

Украинская саблистка Ольга Харлан завершила свои выступления в личном турнире чемпионата мира 2023 года, который проходит в Милане (Италии), вопреки победе в первом раунде.

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Как известно, в стартовой встрече соревнований 32-летняя украинка со счетом 15:7 одолела «нейтральную» фехтовальщицу Анну Смирнову. После поединка Харлан отказалась от рукопожатия с соперницей – представительница рф подала протест, который в итоге был отклонен.

Впрочем, встреча Ольги Харлан с болгаркой Йоной Илиевой во втором раунде не состоялась – представительница Болгарии без борьбы прошла в следующий раунд.

Напомним, в пункте 122 правил FIE от января 2021 года сказано, что поединок не заканчивается, пока обе фехтовальщицы после последнего укола не поприветствуют друг друга, рефери и зрителей.

Оцените материал
(46)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Галичанка проиграла матч чемпионата Польши с разницей в 10 очков
Другие виды | 02 мая 2024, 22:56 0
Галичанка проиграла матч чемпионата Польши с разницей в 10 очков

Львовская команда уступила Ярославу и занимает последнее 10-е место

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины (обновляется)
Хоккей | 02 мая 2024, 10:00 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины (обновляется)

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 78
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Слідкую за Харлан з перемоги на Олімпіаді в Пекіні 2008 року, коли їй було всього 16 років. За ці роки вона стала мегакрутою спортсменкою і справді великою чемпіонкою. Зараз же Харлан доводить, що є не тільки великою спортсменкою, але й справжньою людиною, патріотом України. Перша Олімпійська чемпіонка, що народжена в незалежній Україні, символ нашої боротьби. Респект, красуню!
Умник
П....сы
Если опять наша федерация как страусы голову в песок.
То они еще и ноги свесят
vitaha33
Федерація тепер має на весь світ кричати, що спортивні принципи нехтуються в угоду корупції.
Спортсменка перемогла, а її дискваліфікували не по спортивному принципу. А чо в правилах не прописали, що потрібно неодмінно реверанс в сторону суперника зробити? Чи брейк не станцювати? Це спорт чи хто зна що?
Трегубов Дмитрий
Це навіть не федерація повинна боротися, а Міністерство - бо ці випадки будуть повторюватися у різних видах спорту. Повинно бути міжнародне офіційне рішення. Коли повинна була бути Олімпіада 1940 - її скасували через Світову війну. Зараз Раша нападає не тільки на Україну, а на світовий порядок.
olex.mykhailov
Росіянку далі не пустили, але і Ольгу теж, але вона розуміла чим це їй загрожує і все одно пішла на це, молодець
der_MaiStier
Подати руку кацапу - це все одно, що занурити її у лайно. Жодна нормальна людина на це не піде 
suforza1921
Це приниження нашої спортсменки! Мало того, що нашу інфраструктуру і наших людей орки з землею рівняють, мало того, що їхніх недоспортсменів допустили до змагань, так ще й змушують руки їм тиснути! Руки ушльопкам з країни-терориста, країни-вбивці! А чому не цілувати і в ноги не кланятися??? Невже, враховуючи політичні обставини наших "стосунків" з московитами не можна було відмінити це дебільне архаїчне правило???? Це пипець...
Fdail
Якщо я правильно зрозумів, то важливе саме "привітання" один одного, а не рукостискання. Харлан хотіла перехристися шпагами , чого по даним формулюванням правил повинно бути достатньо.  У чому проблеми? Те, що мімікрувавша під людину недорозвинута амеба хотіла па-братскі пажать рукі - її проблема. А рішення гнилої та продажної спорт. організації не здивуєшся. Ользі лише повага. 
vitaha33
Вона простягнула шаблю, тому це нонсенс. Гнилі продажні тварі, бабло у цьому світі вирішує все...
sergii sytnikov
Правила FIE и рукопожатие дороже жизни Украинцев? Падлы.
Максим Котов
Оля все вiрно зробила, навiть без якихось вказiвок. Мовчання та бездіяльність українських функціонерів на протязі наступної доби - ознака непрофесійності та підстава для миттєвого звільнення
Avaksi
Ось це вже прояв неповаги до українських спортсменів. І за таке можна бойкотувати. А не обмежувати спортсменів рішеннями НОК
justhateme
Срані федерації тупо десятиліттями жеруть подачки з рук русні. Убогі рашики запустили свої щупальця в усі гілки спорту і контролюють невдалих функціонерів. Як же це бісить.
SolidQ
Вообще этим всем бл*дским федерациям нужно просто добавит строчку в правила. Типа "Если страны находятся в состоянии войны, то спортсмен из этих стран оставляет за собой право отказаться от рукопожатия и т.д"
Выталкиватель Парашютистов
красава, Харланище!
Alex Komnin
Усе шукають компроміси, полуміри, як у тенісі. Може нарешті виженуть їх незабаром. Нащо ті рукостискання. Зробити по бажанню. При Короні нікого щось не карали за це.
Василь Гаранджа
Може якось можна покласти сторінку цих пдрв у фейсбуці (маю на увазі федерацію)? Досвід з FIFA вже є.
Максим Колісник
Нічого, вона перемогла і це головне
GloryUkraine
От такий зараз світ. Підлий та несправедливий.😒