Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 23 июля 2023, 06:02
2737
6

ФОТО. С кофе в центре Чикаго. Терлюга поделилась яркими снимками

Украинская каратистика опубликовала фотографии из Чикаго

| Обновлено 23 июля 2023, 06:02
2737
6
ФОТО. С кофе в центре Чикаго. Терлюга поделилась яркими снимками
Instagram. Анжелика Терлюга

Украинская каратистка Анжелика Терлюга опубликовала соблазнительные фотографии.

«Здесь могла бы быть реклама вашего кофе, но… это просто мои кадры с прогулки в центре Чикаго, когда мой муж взял камеру в руки.

Наконец-то научила его делать хорошие фото, наверное могу уже продавать онлайн курс на эту тему. А то чего я добилась в жизни? Ни марафонов, ни курсов ничего еще не сделала.

И по нашей уже традиции, пишите, пожалуйста, какое фото лучше», - написала спортсменка.

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Frank27
54-річний Василь Іванчук не отримав дозволу виїхати за кордон через дію воєнного стану в Україні. ФІДЕ написала відкритого листа міністрові спорту Вадимові Гутцайту з проханням посприяти тому, щоб наш гросмейстер зміг взяти участь у турнірі. Звернення підписали, зокрема, п'ятиразовий чемпіон світу Магнус Карлсен, другий номер світового рейтингу Хікару Накамура та екс-володар шахової корони Вішванатан Ананд.
"Іванчук – справжня шахова легенда, знана й обожнювана вболівальниками в усьому світі. Шахіст, який безліч разів прославляв Україну, включно з двома командними перемогами на шахових Олімпіадах. Для кожного з нас можливість зіграти з ним завжди була причиною особливої гордості й задоволення.
Для нас було значним розчаруванням дізнатися, що міністерство відмовляється надавати пану Іванчуку спеціальний дозвіл на виїзд з країни для участі в Кубку світу",
Чоловік Терлюги спокійно по світу катається, а тут 54 річного шахматиста не випускає Гутцайт на Кубок світу...якесь вороже кубло у всьому спортивному керівництві країни...то сєпара Бубку підтримують, а тепер таке з Іванчуком .
turist86
Як чоловіка випустили в Чикаго?
Паваротті
У нас така "війна" багатії відпочивають, випускають їх за кордон, а бідних людей, як стадо баранів їмають на вулицях та заганяють на забій 
Mr Voevudskiy
А в Киеве так слабо? В Штатах и я бы радовался жизни..
pol-55
Яке фото? вже сама вибрала,те що з ногами.