Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 21 июля 2023, 00:38
739
0

VBET Ukraine впровадив нові сервіси в рамках Responsible Gaming

Верифікований клієнт компанії може за власною ініціативою встановити обмеження на програш

| Обновлено 21 июля 2023, 00:38
739
0
VBET Ukraine впровадив нові сервіси в рамках Responsible Gaming

Український ліцензійний оператор організатор азартних ігор VBET Ukraine продовжує розвивати напрямок відповідальної гри в Україні. Нещодавно компанія оголосила про старт глобальної комунікаційної програми в цьому напрямку, амбасадором якої став Олександр Зінченко, гравець лондонського футбольного клубу «Арсенал» та капітан збірної України з футболу.

Вже з початку цього тижня клієнтам компанії доступні нові можливості - обмеження програшів та обмеження сум депозитів.

Верифікований клієнт компанії може за власною ініціативою встановити обмеження на програш в казино та ставках на певну суму, мінімально на 1 грн, на проміжок день, тиждень, місяць чи рік. Як тільки клієнт досягне встановленого ліміту, то не зможе більше грати.

Також клієнт може встановити ліміт на депозит, який вносить на власний рахунок. Мінімальна сума ліміту депозиту становить 25 грн. максимальна – не обмежена. Термін самообмеження від одного дня до року. Наприклад, гравець хоче вносити на власний ігровий рахунок 100 грн депозиту за тиждень протягом року. Після встановлення обмеження, він не зможе поповнити рахунок на більшу суму.

Щоб встановити обмеження на програш та депозит гравець може, звернувшись до служби турботи VBET Ukraine.

«Для VBET Ukraine принципово важливо дотримуватися принципів Responsible Gaming та впроваджувати нові сервіси, що допоможуть клієнтам компанії почуватися безпечно, контролювати свої витрати на гру. Ми прагнемо забезпечувати безпечний гемблінг та протидіяти лудоманії», - коментують ініціативу у VBET Ukraine.

VBET Ukraine завжди комунікує з клієнтами про важливість відповідального ставлення до гри, наголошуючи на тому, що азартні ігри – це вид дозвілля, а не спосіб заробітку грошей. Служба турботи про клієнтів VBET Ukraine допоможе підібрати оптимальний спосіб самоконтролю або повного обмеження гри на сайті через функцію TimeOut. «Взяти перерву» можна на сайті в особистому кабінеті, а от самостійно відмінити не можна, тільки через звернення до служби турботи.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.