Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Испания
| Обновлено 02 июля 2023, 03:24
8626
9

Севилья выставила на трансфер всех игроков. У клуба большие долги

У победителей Лиги Европы серьезные финансовые проблемы

| Обновлено 02 июля 2023, 03:24
8626
9
Севилья выставила на трансфер всех игроков. У клуба большие долги
Getty Images/Global Images Ukraine

«Севилья» выставила на трансфер всех игроков команды. Об этом сообщают испанские СМИ.

Дело в том, что у клуба есть долги в размере 90 миллионов евро, которые необходимо погасить в ближайшее время. Из-за этого клуб готов рассмотреть вариант с продажей любого игрока. При этом, 1-2 продаж для стабилизации финансового положения команды будет недостаточно.

Именно необходимость массовой распродажи стала причиной ухода из «Севильи» знаменитого спортивного директора Мончи, который отправился в «Астон Виллу». Он знал о тяжелом финансовом положении клуба, в отличие от большинства членом правления «Севильи», для которых это стало полной неожиданностью.

Олег Дидух Источник: Marca
Оцените материал
(25)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
Якщо не наведуть порядок з захмарними зарплатами та трансферами у футболі, то купа клубів буде банкрутувати.
Спочатку багатенькі "легендарні" клуби починають піднімати зарплати до небес і скупати за шалені гроші футболістів. Потім додаються шейхові клуби, які так само розкидуються грошима.Через це середні клуби теж повинні піднімати сильно  зарплати, бо їхні футболісти теж хочуть багато бабла, або підуть у багаті клуби.Потім аутсайдери теж змушені піднімати зарплати, бо їхні футболісти дивляться на багатих і теж хочуть, або підуть.Врешті решт все настільки надувається, що лопає і клуб банкрутує.
Ах да - щоб знайти бабло для всіх тих футболістів, клуби починають задирати ціни на квитки, на телеправа. І доять простих фанатів.Нічого цього не було 30 років тому. Гравці грали у футбол просто за нормальні зарплати.Отакі клуби, як Барселону - треба просто показово покарати і розпустити. Бо оте дурне лізе і лізе в борги, аби розкидатися зарплатами. І нічого його не може зупинити.
Отак от Севілья, Бордо та інші банкрутують, бо просто нема де взяти бабло на всі ці витрати. 
Злий Глобинець
І це один з грандів європейського футболу, багаторазовий переможець ЛЄ? Яке ж там бездарне керівництво! Мабуть, таке ж злодійкувате, як у нас в Україні.
Владислав Антонов
Схоже на кінець епохи і Валенсію-2. Що ж, в двадцятому столітті Севілья була доволі скромним клубом, тому ось таке воно повернення до витоків.
anacreon
До речі, всі ці Лестери, Астон Вілли та інші середняки Англії справедливо наказують топ-клуби, задираючи захмарні ціни за своїх посередніх гравців. Ти багатий шейховий чи легендарний клуб? Маєш бабло на зарплати? Хочеш нашого гравця? Ну так плати 80-100 мільйонів. Нє? Ну сиди з тим, що є.Врешті решт в інші клуби ті самі гравці можуть перейти за 25 мільйонів. А як тільки інтерес від багато клуба, то одразу цінник 60 мільйонів.
І ото потім ходять з  тим Декланом Райсом, Гриілішем, Кейном.... Під шумок Шахтар і Мудрика примудрився втюхати Челсі. Хоча якби не було інтересу від Арсеналу, то втюхав би Брентфорду за 30-40 мільйонів
avk2307
В Іспанії просто більш прозоро всі фінанси висвітлюються . Якби в АПЛ не було "прикриття" то і не такі б проблеми вискакували назовні
umnuy2
Мудрик перекрыл бы долг и 10 лимонов ещё осталось на трансфекры