Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гребля
| Обновлено 29 июня 2023, 23:59
367
0

Виктория УС: «Уровень конкуренции очень высокий. Пришлось ехать серьезно»

Украинская спортсменка пробилась в полуфинал гребного слалома на ЕИ-2023

| Обновлено 29 июня 2023, 23:59
367
0
Виктория УС: «Уровень конкуренции очень высокий. Пришлось ехать серьезно»
НОК. Виктория Ус

29 червня боротьбу за нагороди Європейських ігор-2023 розпочали представники веслувального слалому. Єдиною з українок до півфіналу у байдарці пробилась призерка Кубків світу та учасниця Олімпійських ігор у Ріо-2016 і Токіо-2020 Вікторія Ус:

«Основним завданням на сьогодні було спокійно проїхати гонку і потрапити до півфіналу, зекономивши сили. Але все пішло трошки не за планом. На першій половині траси у мене були помилки, і я розуміла, що втратила багато секунд. Далі довелося їхати по-серйозному, бо дуже не хотілось стартувати у другій спробі, витрачати зайві зусилля. І за рахунок цієї другої половини дистанції вдалося пройти до півфіналу з першої спроби».

Вікторія Ус також відзначила, що вони з колегами по збірній на цьому каналі не вперше, оскільки Краків недалеко від України, але все залежить не від каналу, а від траси: «На півфінал і фінал буде змінена траса і буде вже інша гонка. І сьогодні вона була незвична, ворота висіли нижче, ніж ми звикли, тому й у дівчат, і у хлопців дуже багато штрафних секунд, що нетипово. Надалі необхідно буде все це враховувати».

30 червня на представників веслувального слалому чекає кваліфікація в каное. «У когось каное сильне, у когось краще йде байдарка, – розмірковую Вікторія Усі. - А я не знаю насправді де я краще почуваюся - у байдарці, каное або в екстримі. Мені здається, що у байдарці, а потім я беру медаль у каное. Важко передбачити, тому я виступаю у всіх дисциплінах. Дуже багато спортсменок знаходяться зараз на високому рівні, і все вже вирішують соті, штрафи, вода... "

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.