Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Турция
| Обновлено 30 июня 2023, 06:31
1881
10

Турецкий клуб интересуется Алексеем Кащуком

Украинский вингер может продолжить карьеру в «Трабзонспоре»

| Обновлено 30 июня 2023, 06:31
1881
10
Турецкий клуб интересуется Алексеем Кащуком
Getty Images/Global Images Ukraine. Алексей Кащук

«Трабзонспор» проявляет интерес к вингеру сборной Украины U-21 Алексею Кащуку, который уже успел успешно проявить себя на молодежном Евро-2023. Об этом сообщают турецкие СМИ.

По их информации, приглашение Кащука – желание лично главного тренера «Трабзонспора» Ненада Бьелицы.

Напомним, сезон 2022/2023 Кащук провел в аренде в азербайджанском «Сабахе». Права на игрока принадлежат донецкому «Шахтеру».

Олег Дидух Источник: Fotospor
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Тарік1994
та норм варіант. Турецька ліга точно не гірше теперішнього УПЛ, а навіть більш медійна. Але він і тут потрібен не менше, враховуючи що з легіонерами туго то треба повертати всіх солідних українських гравців "середньої руки" із чемпіонатів рівнем нижче і тд.
Злий Глобинець
Складне питання. Якщо не стане гравцем основи гірників - то, звичайно, треба як мінімум в оренду віддати. Але ж, як було заявлено, він потрібен Шахтарю. 
fifa2020
Краще в Бельгію...
anacreon
Всі молоді футболісти повинні мати шанс грати. Он чувак отримав шанс грати в оренді і розкрився. Конопля  як отримав шанс грати в Шахтарі, то доріс до збірної.
Коли наші гранти відправляють молодь грати в орендах в чорноморцях і минаях, то вони там мало розвиваються. Слабий рівень команд. Колі партнери слабі, то один не зможе вигравати всі матчі і теж губиться.  Награвати треба або в основі у себе в гранді, або віддавати чи продавати за кордон. Кащук яскравий приклад. Немає місця в онові? Значить Динамо/Шахтар мають підшукати оренду за кордоном. Ігнатенко теж яскравий приклад. Пішов в оренду в Бордо і заграв.
Сікана Шахтарю теж треба знову куди прилаштувати. Бо в Шахтарі буксує і не дуже тягне рівень.
Навіть Судакова могли б віддати в оренд кудись в топ-чемп. Може би заграв десь в середняку і його б купили за хороші гроші. Коли в Динамо і Шахтарю є перспективні фуболісти, а-ля Циганков, Судаков, Піхальонок, Довбик,  яких хочеться дорого продати, але не беруть, то треба просто віддати на рік в оренду. Циганков би якби був зараз в оренді в Жироні, то його б викупили за всі 20 мільйонів. Бо показав себе.
anacreon
Насправді цей турнір хороша нагода, аби кудись прилаштувати нашу молодь. Нових Мудриків там нема, але цілком реально, аби взяли клуби Бельгії, Туреччини, Австрії, Швейцарії. Все краще, ніж в УПЛ. А там  якщо добре себе проявити, то можна піти шляхом Малиновського.Кращі шанси у тих, хто не на контракті в Динамо та Шахтарі. Інші клуби не будуть задирати ціни. На їхні місце в клуби набирати і награвати нову молодь з академій.Саме так має розвиватися  футбольне життя. А не взяти і 10 років тримати посередніх футболістів,а  молоді з академії нема де грати і розвиватися, тому просто сидять і деградують в дублях чи йдуть грати в область. 
Vitason
АГА ,ТАК АХМЕТОВ ЕГО И ОТДАСТ!!
Gargantua
за него шахтер будет около 5 млн править, а турки так много не платят
Alexx
Трабзанспор это турецкий гранд
Vitason
НО ЕМУ ЕЩЕ РАБОТАТЬ И РАБОТАТЬ,КОГДА ВЫШЕЛ НА ЗАМЕНЕ ПРОТИВ ИСПАНИИ,НЕ ОЧЕНЬ ОН ВЫГЛЯДЕЛ!