Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 июня 2023, 14:05
207
0

VBET Ukraine надав гуманітарну допомогу мешканцям Каховки

Очисні станції зможуть забезпечити очистку 48 000 літрів на день

| Обновлено 19 июня 2023, 14:05
207
0
VBET Ukraine надав гуманітарну допомогу мешканцям Каховки

Компанія VBET Ukraine в рамках своєї благодійної ініціативи We Care Fund передала благодійному фонду Razom for Ukraine кошти для закупівлі 4-х станцій очистки води для мешканців населених пунктів Херсонщини, що постраждали від підриву Каховської ГЕС. Сума допомоги склала 1 млн грн.

Наразі в Новій Каховці та навколишніх населених пунктах Херсонщини спостерігаються проблеми із забезпеченням населення придатною для споживання водою. Аби частково нівелювати цю проблему, закуплено модульні станції зворотного осмосу з попередньою фільтрацією води «Wise Water», які захищають воду від бактеріологічного, хімічного та інших типів забруднень. Станції працюють автоматично та безперебійно. Додатково будуть придбані резервуари для зберігання очищеної води та необхідні витратні матеріали.

«We Care Fund від VBET Ukraine вже понад рік допомагає партнерам у вирішенні гуманітарних проблем населення. Кожен українець відгукнувся на заклик допомогти мешканцям населених пунктів, що постраждали від підриву Каховської ГЕС. Розуміючи глобальність проблеми з перебоями питної води, ми відразу профінансували закупку очисних станцій. Місія We Care Fund допомагати як ніколи раніше, і ми докладаємо максимум зусиль для її реалізації», - коментує Аркадій Мельник, керівник проєктів We Care Fund.

Очисні станції передані місцевій владі для встановлення та зможуть забезпечити очистку 48 000 літрів води щодня.

Про компанію

VBET Ukraine – офіційний представник міжнародного бренду VBET, що працює в Україні з 2020 року. Компанія першою отримала всі три ліцензії на проведення азартних ігор від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України: на організацію та проведення букмекерської діяльності, на організацію та проведення азартних ігор покер у мережі Інтернет, організацію та проведення азартних ігор казино у мережі Інтернет. VBET Ukraine є титульним партнером Української Прем’єр-ліги, преміумспонсором збірної України з футболу та ще ряду спортивних клубів та федерацій. У 2022 році компанія презентувала соціальну ініціативу We Care Fund, в рамках якої акумулювала понад 14 млн на реалізацію благодійних проєктів.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.