Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 20 мая 2023, 00:41
3150
7

Микель АРТЕТА: «Манчестер Сити, вероятно, – лучшая команда в истории АПЛ»

Тренер похвалил конкурента

| Обновлено 20 мая 2023, 00:41
3150
7
Микель АРТЕТА: «Манчестер Сити, вероятно, – лучшая команда в истории АПЛ»
Getty Images/Global Images Ukraine

Наставник Арсенала считает, что Манчестер Сити может считаться лучшей командой в истории АПЛ. Сейчас коллектив Хосепа Гвардиолы находится в одной победе от чемпионского титула.

«Арсенал» все еще может выиграть титул в борьбе против, вероятно, лучшей команды в истории АПЛ. Мы все еще сражаемся. Не исключено, что «Манчестер Сити» – лучшая команда в истории Премьер-Лиги. Посмотрите, что они сделали в полуфинале Лиги чемпионов».

«Манчестер Сити» вполне способен набирать в АПЛ 105-110 очков, если им захочется. Они не набрали столько лишь из-за уровня чемпионата, качества других команд», — сказал Артета.

Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Сіті - точно не краща команда в історії АПЛ. Але у них точно кращий тренер. Це да.
VoOne1983
Я ніколи не вболівав з Сіті, та і фанатом Гвардіоли не був ніколи, але об‘єктивно Артета правий. Можливо теперішній Сіті навіть найсильніша команда в історії футболу. Я дивився АПЛ з 1992 року і такого домінування одного клубу не було ніколи при такій шаленній конкуренції. Ман Юнайтед сера Алекса була видатною комадною але тоді в АПЛ не було і близько такої конкуренції, вони наголову були сильнішими всіх і багатшими. Теперішній Ман Сіті це просто монстр якийсь. Коли був останній раз, щоб їх добре так відвозили на полі? Так ігри вони програвали, іноді навіть доволі крупно, але великою мірою ті поразки були зовсім не по грі. 
  Я розумію, що шейхи, бабло і все таке… але якщо абстрагуватися від цього, то Ман Сіті це можливо найсильніший клуб в історії. Фінал ЛЧ і наступні пару років мають дати на це остаточну відповідь
luceorius
 Не впевнений щодо історії АПЛ, але те,що МС - найкращий проект близькосхідних шейхів у світовому футболі - безсумнівно.
Игорь Плахтий
а як же МЮ сера Алекса? Як казав Буба "а боржом, "  Невдячна це справа порівнювати чи то команди, чи то футболістів, чи то тренерів різних поколінь...
antt
Заберіть халанда а ще де брюйне. А ще Бернардо без якого могли і  не пройти реал. І що за кумиротворство - тепер розумію чому арсенал програв в гонці  за титул. Могли б стати краще кращої команди в історії апл - от тоді  б така заява звучала.