Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 30 апреля 2023, 10:57
25130
20

ЧМ по хоккею. Украина проиграла Японии в матче за повышение в классе

Снова неудача в матче с Японией

| Обновлено 30 апреля 2023, 10:57
25130
20
ЧМ по хоккею. Украина проиграла Японии в матче за повышение в классе
ФХУ

Сборная Украины по хоккею провела последний матч на чемпионате мира в Дивизионе 1B. Команда, которой для повышения в классе нужно было побеждать Японию в основное время, в очередной раз уступила японцам.

Япония использовала все ошибки нашей команды, в том числе постоянные удаления, и обыграла Украину со счетом 5:3. Уже прогресс, ведь в прошлом году было 2:8. Отметим, что на старте третьего периода счет был 5:0, однако команда Вадима Шахрайчука использовала расслабленность противника и оформила три гола.

Япония повышается в классе, а Украина остается в Дивизионе 1B. Возможно, повезет в следующем году, когда вместо японцев будет другой соперник.

Чемпионат мира по хоккею. Дивизион 1B

Япония - Украина 5:3 (2:0, 2:0, 1:3)

Шайбы: 07:58 Сузуки (Осава) - 1:0, 19:29 Хирано (Сато - больш) - 2:0, 29:05 Хирано (Сато, Накаджима - больш) - 3:0, 29:25 Такаджи - 4:0, 40:46 Отсу - 5:0, 45:12 Ворона (Трахт, Мережко - больш) - 5:1, 52:45 Лялька (Андрейкив) - 5:2, 56:33 Коренчук (Ворона, Захарченко) - 5:3

Вратари: Нарисава - Дьяченко (Захарченко)

Оцените материал
(88)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kapitan
Погано те,що знову не зроблено ніяких висновків після аналогічних поразок.Знову дурні вилучення, знову дурні голи...Ніби япошки якісь супермени типу шведів чи канадців!?
Андрей Петров
Cыграли в целом не плохо, но привезли кучу не обязательных голов. Скорее даже сами себе проиграли. Хотя у Японии хорошая и сбалансированная команда. По следующему году: есть реально два конкурента - Китай и команда, которая придет из группы А - Румыния, Литва, Польша
suforza1921
Попри невтішний результат, нема безнадії, яка була років 7-8 тому. Коли у 2016 р. обігрували британців і востаннє виходили в 1А, все було не завдяки, а всупереч. Зараз перспектив куди більше. Команда наша дуже молода, половина гравців молодше 25 років, за 30 одному Німенку. Є резерв через найближчі 2-3 роки у вигляді Арцатбанова, Кубрицького, Чолача, Дахновського, Стаса Садовікова, братів Сімчуків, Коржелецького, Ігната Пазія зрештою. Зараз дуже багато наших юних хлопців відточує ази майстерності за океаном, у Чехії, Фінляндії, Німеччині, інших неслабких європейських чемпіонатах. 
Команда на цьому чемпіонаті дуже сподобалося своєю зарядженістю на боротьбу, швидкостями, фізичною готовністю, комбінаційною грою, реалізацією більшості. Обов'язково потрібно залишити діючий тренерський штаб, мені здається Шахрайчук і ко на правильному шляху. Основними факторами, що завадили вийти у лігу вище уже зараз виявилися відсутність дисципліни у вирішальні моменти, недосконала гра у захисті та голкіперів, а, головне, відсутність фарту. Бо за тих же японців наші хлопці виглядали нічим не гірше.
Тепер є цілий рік роботи над помилками. У наступному році Україна буде фаворитом #1 у цьому дивізіоні і має, нарешті, підвищитися у класі.
А поки що подякуємо нашій команді за цей чемпіонат і яскраві емоції!
Михаил Шкуренков
Грали добре. Але такого нефарту ддавно не було. Каркас воріт, безглузді помилки у останній фазі. Забий при рахунки 2:0 хоча б одну зі 100% можливостей, то усе мали б змогу повернути на нашу користь
Alehandro
Прикро, але гра дуже не погана. Такого сильного складу у нас давно не було
Max77
Шахрайчук  повинен залишитися тренером, збірна рухається у правильному напрямку, треба трохи часу
PETP0
Хлопці, я вас люблю, супер склад, супер гра, та чомусь х у йовий результат. Ви найкращі!
Batya
В НХЛ є багато вихідців зУкраїни, яким не світить Канада чи Сша, а за Україну вони б залюбки зіграли, потрібно працювати над цим, щоб вийти в ЕЛІТУ.
Andr88
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Andr88
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
shoko
По грі.Якщо 5 в 3 не реалізовувати і отримувати такі безглузді вилучення,більшість японці грамотно реалізовували на відміну від нас, то на що можна розраховувати?
Петя Рудик
Це точно, японці вийшли тепер нам ніхто не помішає на слідуючий рік зайняти 1 місце)))
Первый Среди Равных
Дякую японцям, що при 5 - 0 розслабились і дозволили нам уникнути ганьби. 
Александр Белогубко
это повезло Украине что не повысились в классе --там проигрывать будут всем если японцам проиграли-- не чего позорится и тратить на них бабки--в окопы ребята больше будет от вас пользы