Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Елена РЫБАКИНА: «Правильно, что россиянам разрешают играть»

Представительница Казахстана – о допуске представителей рф и рб к соревнованиям

Елена РЫБАКИНА: «Правильно, что россиянам разрешают играть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Елена Рыбакина

Представительница Казахстана Елена Рыбакина считает, что российские и белорусские игроки должны быть допущены в WTA-тур.

«Думаю, это правильно, что им разрешают играть, поскольку они и так играют весь тур с ограничениями. Без флага, символики и всего подобного. Я думаю, они рады возможности играть, поскольку каждый игрок хочет выступать в крупнейших турнирах», – сказала Рыбакина.

Отметим, что Елена Рыбакина – уроженка москвы, в 2018 году она сменила гражданство на казахстанское. В 2022 выиграла Уимблдон, на который не допустили теннисистов из рф и рб.

Оцените материал
(31)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andrey_1992
рибакіна довела свою єбанутість
ManUtd
Ти можеш поїхати з рашки, але позбутися імперської сутності, усвідомити всі жахіття які накоїла твоя країна та стати нормальною людиною - це довготривалий процес
Remark
Бедненькие, и так играют с ограничениями, без флагов. Подайте кто-то мне платок, я слезу вытру. Куда уже там такие ограничения по сравнению с тем, что в твой дом каждый день может прилететь ракета (или уже прилетела). Жутко  ущемляют русиш швеннисисток, просто нечеловеческие пытки по сравнению с тем, что пережили жители Бучи и других оккупированных городов (и те которые до сих пор под оккупацией).
VBOLYUVALNIK
Кацапка єб*ана
introvert
Ну а що іще воно могло сказати? Хіба що добавити до "вони й так нещасні, виступають без прапора" три слова: "точнісінько як я". Бо прапор Казахстану перед прізвищем виключно аби всидіти на двох стільцях, а так русня русньою. Таке ж мерзенне і аморфне створіння, як і вся московська рідня.
Ніхто не бажає на цей раз виступити адвокатом диявола?
sirjoga
Ці обмеження взагалі ні про що... Обмеження повинні бути більш жорсткі, якщо і залишати фашистів в турі, то вони повинні грати без ракеток і відбивати м'ячі пустою головою як у Лєни. 
Александр Науменко
Гени не глисти, так швидко не виведеш.
captain2009
Маски потроху знімаються. А деякі з дописувачів спорт.юа все ще продовжують поважати та, навіть, захищати лєну... 
Alex86 1
долбакина
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Andr88
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Анна Савоськіна
О, шланг заговорив, з притаманною кацапсьаою риторикою як же ще ... 
Elis
Оу, які вибіркові знання англійської в цієї кацапки🤣
Добре, що паляться. Єдине, шкода свого часу читати, що думає цей мотлох - Сабалєнка, Рибакіна і їм подібні. Давно ж очевидно, що безмозка дівка. Он уліцкая спалилась, що вже казати за тих, в кого замість голови ракетка. 
Иван Качура
Одразу видно що масквічка, а не казашка. 
Istm
пришелепкуВата...
Юрий Щербань
Дура казахстанская
Michael Savchyn
бажаю, що тобі, дурепо, стопорнулася кар'єра і зійшла на пси
Sashamar
Ну от. Риба програла перший сет і знялася проти Гаддад Маї. Кричимо "ура"? Почекайте, а може Беатріс поділяє погляди свого президента, який фактично запропонував Україні капітулювати. Просто ми цього не знаємо.
Sashamar
А чого всі так збудилися? Чим Рибакіна відрізняється від тієї ж Бадоси, яка говорить те саме? Або від Пегули, яка начебто нічого не говорить, але обіймається з прихильницею Лукойла. Ба більше: ця позиція хоч не лицемірна. А то, наприклад, Крейчикова каже слова підтримки українців і в той же час обіймається з лукашенківською підстилкою Соболенко.