Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 05 апреля 2023, 22:38
7386
11

ГУТЦАЙТ: «Выступления наших теннисистов против россиян сыграли против нас»

Глава МОК Томас Бах постоянно приводит это в пример

| Обновлено 05 апреля 2023, 22:38
7386
11
ГУТЦАЙТ: «Выступления наших теннисистов против россиян сыграли против нас»
Facebook. Вадим Гутцайт

Министр молодежи и спорта Украины, президент НОК Вадим Гутцайт заявил, что участие украинских теннисистов в матчах со спортменами по рф и рб вредит украинскому спорту.

«К сожалению, хочу сказать, что господин Бах во всех своих речах в последнее время только приводит пример, как наши спортсмены играют в большом теннисе. И, например, после объявления этих условий МОК была конференция позднякова (президент окр – прим.), он тоже отметил, что теннисисты играют и ничего не происходит.

К сожалению, то, что наши теннисисты выступали против россиян, сыграло против нас. К сожалению, так оно и есть. На всех выступлениях Баха он лишь приводит в пример федерацию тенниса», – сказал Гутцайт.

Оцените материал
(62)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Александр Науменко
Ну що то за міністр? Бери, с..а, фото, відео зруйнованих спортмайданчиків, збирай призвища вбитих українських спортсменів та їжджай до баха, сунь йому під ніс і добивайся правди. Сидить б.... , соплі розпускає.
mostepicfail
цікаво, водночас багато спортсменів(і не обов'язково тенісистів) вважають що проти нас зіграла діяльність(точніше бездіяльність) Гутцайта і НОКу під його егідою загалом. недарма Гутцайта спортсмени ватником називають, недарма деякі спортсмени демонстративно пішли з НОКу в знак протесту проти призначення Гутцайта. інша справа можливо чинній владі не завадило б очі відкрити на це і щось з тим зробити, але ж ніт.
u6464u
Йди в жопу  кацапський як там тебе  гуйовис - к , так тобі зрозуміло .
valerafan1
Проти нас зіграв Бубка, а Гутцайт виявився його послідовником.
ALKOSruLKA
я розумію, якби в тенісі у нас були топові спортсмени... а то, програли всім кацам підряд, дійсно краще було не виходити на корти
SandroKing
Нельзя отрицать очевидное. Это истина. Благодаря ситуации в теннисе давление на другие виды спорта огромное.
Обсервер Влад
Це з самого початку було очевидно, що наші "доблесні" тенісист(к)и тупо підставляють увесь український спорт, та й Україну загалом. Бідненькі боялися, у разі відмови грати з терористами, втратити криваві бабосики, хоча тенісисти є найзабезпеченішими серед усіх спортсменів... Ганьба Костюк, Ястремській, Калініній і Ко
Хоча усе це також не відміняє бездіяльності нашого НОК, який також з самого початку повинен був діяти набагато рішучіше.
Sashamar
Мовчи краще, може, за розумного зійдеш. А якщо ставати в третю позицію, думку України проїгнорують, натомість за поребриком почнуться дивні звільнення армійців і динамівців, яким сьогодні заборонено виступати (а це за їхніми ж підрахунками 75-90 відсотків провідних спортсменів) з силових структур позаминулим роком.
San4ig_73
Якби той Гутцайт мав трохи мізків, він би пояснив Баху, що спорт на московії є інструментом пропаганди на всіх рівнях та лояльності до влади, тому що цілком знаходиться на державних дотаціях, це ще не кажучи про цска та інші військові формування, які напряму є учасниками агресії. Але теніс — це один з багатьох, якщо не єдиний вид, що є виключенням з правил.  Майже всі кацапські гравці нічим не зобов'язані тому ж фтр, наприклад, та не знаходяться на держфінансуванні. Вони — це бізнесмени, які давно повтікали з боліт та грають за рахунок спонсорських контрактів виключно за своє ім'я, ще й під білим прапором. Що у них в голові — це їхні проблеми, але якщо вони мовчать, то це грає тільки проти пуйловської влади, де будь-яку перемогу намагаються підлаштувати під свою пропаганду, а от в тенісі — біда, ніяк не вдається. Просто-напросто потрібно не допускати  таких випадків як інвентар з будь-якою символікою агресора (футболка спартака) або трикольорові ганчірки на змаганнях, і все. І Бах — повний ідіот, якщо порівнює теніс з якимсь футболом чи фехтуванням, де ситуація геть інша. На жаль, Гутцайт — такий самий ідіот якщо це не розуміє та не в змозі показати Баху різницю. Тоді було б всім все чітко зрозуміло, чому в теніс грають, а в інших видах — зась.
олег инкогнито
Так і є