Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 16 февраля 2023, 23:05
18847
24

ЧМ-2023 по биатлону. Украина провалила одиночную смешанную эстафету

Анастасия Меркушина и Дмитрий Пидручный замкнули топ-15

| Обновлено 16 февраля 2023, 23:05
18847
24
ЧМ-2023 по биатлону. Украина провалила одиночную смешанную эстафету
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитрий Пидручный

В немецком Оберхофе в рамках чемпионата мира 2023 состоялась одиночная смешанная эстафета.

Сборная Украины, которую представляли Анастасия Меркушина и Дмитрий Пидручный, не смогла забежать даже в топ-10.

Украинцы настреляли сразу четыре круга штрафа, использовали 11 запасных патронов и заняли 15 место. Это худший результат Украины в сингл-микстах на чемпионатах мира.

Выиграла гонку команда Норвегии, второе место заняла Австрия, а бронзовые медали завоевали итальянцы.

Результаты гонки:

1. Норвегия (1+6) 35:37,1
2. Австрия (0+6) +13,8
3. Италия (2+9) +51,0
4. Швеция (1+12) +1:16,4
5. Франция (1+12) +1:21,9
6. Германия (1+12) +1:30,7
...
15. Украина (4+11) +2:48,2

Биатлонный сезон-2022/23: расписание, анонсы, трансляции, результаты

Оцените материал
(91)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 24
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
adidas77
А чи є такі, хто справді на щось розраховував із Меркушиною?Яка зізналася що боїться швидкості і її наздоганяють раз-по-раз панічні атаки?Тут питання до тренерського штабу, чому був такий вибір? І так підставили по суті єдиного нашого сильного спортсмена, який виборює високі місця на цьому ЧС.
Обсервер Влад
Меркушину ставити в гонки - це пздц! Але проблема в тому, що там кого не постав замість неї - буде такий же саме повний пздц
сергей богданов
Совсем скоро мы будем вспоминать, а когда то у нас был биатлон причем на топ уровне, все накинулись на Настю, а мне ее очень жаль, классная девочка большие надежды подавала, но ее родители решили что они супер топ тренеры и знают все лучше всех, результат мы видим
Василий Гредюшкин
Як  ??  Чемпіонка  Європи ???А  Молдова  8?  То  навіщо   віддали  Гіленко ??. Хіба  Городні  були б  гіршими  ???Керівництву  федерації  і  тренерському   штабу -  слава!.
VVO
Сьогодні дійсно шкода Дмитра, ліпше б отримав додатковий вихідний. А Меркушина це просто дно 
axylinam
Рождённый ползать летать не может, пусть биатлонисты и биатлонистки ищут себе частных спонсоров, а государство ,спонсирующее этих туристов совершает преступление. эти деньги лучше потратить на нашу армию
u6464u
Це була підстава для Підручного , той побачив що стартувавши сьомою меркушина на першому крузі  стала двадцять першою ,  , тут руки опустяться у будь кого , який сенс жили рвать , що і показала ця недолуга  гонка , і це не тільки ця гонка , весь ЧМ показує що у нас далеко не все гаразд  в біатлонній сіміі .
Boghdan1222
Назад Настю Меркушину до тата і мами під спідницю - хай і далі її по дупці гладять! І, поки не пізно, дати вибір Олександрі: або мамця  або великий спорт! А батькам дати їй свободу - а то ще й другій доньці кар'єру просеруть!
valerafan1
В останні роки біатлон - це швидкість. А її в нашій збірній немає майже ні в кого. Тому з огляду на перспективу потрібно зі збірної прибрати Меркушену, Білосюк, Блашко та інших тихоходів, а запросити молодь, щоб набирались досвіду. Можливо в них вийде краще. Гірше за сьогодні вже не буде. 
Sarkasha Sarkashan
Я думаю надо что-то менять или тренера или команду а может и то и другое
омельчук владимир
Жопен титул тайм
Tatiana Tam
Меркушина топ. Шкода, що не в біатлоні
Alex Wolf
Абсолютно провальний виступ і не треба нічого тут розповідати,що то вітер не той ,то лижі погані,то ще щось.Нашій команді дуже потрібен гарний тренер зі стрільби і ще багато з чого...нема бажання все це описувати...видно просто неозброєнним оком,що федерація загрузла по самі вінця в корупції...
Віталій Яценко
Блат у нашій країні усюди. Тому найгірша і найслабша біатлоністка продовжує свій провальний шлях і тягне донизу Збірну. І по блату, відомо якому, її продовжують ставити. Впевнений, що і у жіночій естафеті вона так само буде брати участь. І так само там все завалить. Бо ж вона боїться швидкісних спусків, у неї виникає панчний страх і вона не може бігти... Це її слова післі провалу у перший день ЧС, коли вона завалила іншу змішану естафету.
Владимир Коновалец
С перевыборами Бринзака ничего в сборной не изменилось. Стало только хуже, это и ежу ясно. Тут правильно предлагают - пора прекращать тратить миллионы наших денег на обеспечение хорошей жизни таким как Меркушина... А Крулько пусть ищет богатеньких буратино, типа Ахметова или Пинчука, чтобы спонсировали наш биатлон, ведь могут наши олигархи тратить сотни миллионов вечно зеленых денег на свои развлечения, так почему не помочь биатлону?
Вадим Шварцбург
Вибір Меркушиноі, скоріш за все, тому , що вона стріляє, ніби то краще, ніж інші. Але проблема, в тому, що краще виходить тоді, коли вона біжить в своєму темпі( повільно ), а в естафеті потрібно трохи швидше бігти, тому що підводить команду. Тому ні швидкості , ні стрільби не має. А Підручний, не стабільний( не готовий функціонально на 100 відсотків)
Mr Voevudskiy
Ну, что я говорил!? *кина не будет* с таким дуэтом.. так и вышло. Классика
nick07
провалила це дуже гучно сказано, все було зрозуміло ще вчора коли назвали склад
і, мать їхню, в той час коли потрібно брати залікові бали в Кубку націй