Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2073
4

Нова стратегія львівської Енергії

Офіційна інформація прес-служби віце-чемпіона України з футзалу

Нова стратегія львівської Енергії

Невиконання поставлених на сезони 2007/08 та 2008/09 завдань – нездобуття чемпіонського титулу в минулому сезоні та дев`ятиочковий відрив «Енергії» від лідера чемпіонату, який гранично ускладнює боротьбу за «золото» в поточному турнірі, призвели до відставки головного тренера команди Юрія Кобзаря. Вона була прийнята за згодою обох сторін.

Сьогодні «зелено-білим» представлений новий головний тренер – Микола Сич , колишній асистент Юрія Кобзаря. Він одноосібно очолюватиме «Енергію» до кінця сезону.

Керівництвом клубу обрана така стратегія: за 3-5 років на базі випускників ДЮСШ «Енергія» та вихованців інших львівських спортивних закладів створити команду, готову боротися за титул чемпіона України. Контури цієї команди можна буде побачити уже в другому колі нинішнього турніру – на цей змагальний відрізок завдань «Енергія» не має.

СК «Енергія» принципово домовилася з президентом та головним тренером ФК «Тайм» про перехід Володимира Кардаша, Валерія Легчанова, Сергія Якуніна, Олександра Кондратюка, Дениса Овсяннікова. Футболісти узгоджують умови особистих контрактів.Продовжуються переговори щодо переходу Сергія Піддубного та Андрія Федюка в НФК «Ураган». 

Андрій Луців, Сергій Вацяк та Микола Радько попередньо дали згоду на перехід у один з польських вищолігових клубів,який бореться за чемпіонство.

Керівництво клубу дякує головному тренеру і гравцям команди за співпрацю і бажає успіхів у їх подальшій кар`єрі!

Більш детальна інформація з`явиться після завершення усіх необхідних процедур.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patrick_ua
А що за проблеми з Енергією?
Чому команда валиться?
Syusik
Така класна команда була. Аж плакати хочеться((((
tsvyatt
Керівництвом клубу обрана така стратегія: за 3-5 років на базі випускників ДЮСШ «Енергія» та вихованців інших львівських спортивних закладів створити команду, готову боротися за титул чемпіона України.
=====================================
Через 3-5 рроків, а за цей чемпіонат шо все вже?