Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 16 января 2023, 22:08
3433
1

ПОВОРОЗНЮК: «Мудрик? Украина получила медийное супероружие в Англии»

Полузащитник «Вереса» прокомментировал трансфер вингера «Шахтера»

| Обновлено 16 января 2023, 22:08
3433
1
ПОВОРОЗНЮК: «Мудрик? Украина получила медийное супероружие в Англии»
Instagram. Поворознюк и Мудрик

Полузащитник «Вереса» Дмитрий Поворознюк прокомментировал трансфер вингера Михаила Мудрика из «Шахтера» в «Челси» (на украинском языке):

«Отже, Мудрик у Челсі. 100 мільйонів. Сума вражає. Менше 10 матчів за збірну і менше 10 матчів у ЛЧ. Щось подібне було із трансфером Феліша в Атлетико.

Не пам’ятаю, щоб клуби так тиснули на рішення футболіста до офіційного оголошення. На своїх офіційних ресурсах Челсі і Шахтар розказали про домовленість, але не про закриття угоди. Мудрик фінально не погоджувався?

Напевно, Арсенал ще був у грі і потрібно було схилити Мудрика перейти саме в Челсі. Впевнений, Мудрик до останнього хотів в Арсенал. Але він міг взагалі втратити шанс зараз грати в топ клубі.

Кілька років тому Шахтар не продав Матвієнка до Арсеналу. Інтерес сьогодні не обіцяє інтересу завтра.

Україна отримала медійну суперзброю в Англії і топ чемпіонаті. Кількість підписників Мудрика вже взлетіла майже до мільйона фоловерів. Після перших матчів і голів ця цифра збільшиться в рази. Поведінка, зовнішність і стиль Мудрика завжди будуть привертати до себе увагу.

Із першого дня війни Мудрик показав себе патріотом. Перейшов публічно на українську мову, медійно підтримував Україну, на презентації Челсі був з прапором України. Передбачаю наступне тату Мудрика з українською символікою🇺🇦

Шахтар зірвав куш. Рік тому Мудрик навіть не був основним гравцем клубу. Але ким тепер його замінити навіть маючи 100 мільйонів? Суперталановиті бразильці не поїдуть. Українці яких повернули: Швед, Зубков, Петряк поки не роблять різницю на полі.

Шахтар зараз зможе дозволити кілька серйозних трансферів. Головним в меню на українському ринку виглядає Рух зі своєю молоддю. Сапуга в центр поля точно виглядає хорошою опцією за рекордну суму для Руха.

Судаков і Матвієнко зараз виглядають футболістами яких також можна дорого продати в Європу. Але чи поставить трансфер Мудрика перед ними шлагбаум, навіть якщо буде велика пропозиція?

100 мільйонів достатньо, щоб сформувати нову команду під високі цілі. Чи змінить Шахтар свою політику і акцент на латиноамериканцях? Якісних доступних українців зараз мало на ринку. Можливо, хорватський ринок стане новим пріоритетом?

Чи вірите тепер ви, що Мудрик зможе виграти Золотий м'яч? Здається, сам Мудрик в цьому ніколи не сумнівався».

Оцените материал
(19)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19
Футбол | 03 мая 2024, 22:23 0
Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде
Теннис | 03 мая 2024, 01:01 2
Все решилось на тай-брейке. Определена вторая финалистка турнира в Мадриде

Арина Соболенко в трех сетах одолела Елену Рыбакину на соревнованиях WTA 1000 в Испании

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
raymon YT
70 мільонів це дуже добре, але давайте проконтролюємо скільки з цієї суми буде заплачено податків. Це український хлопець, він громадянин України і він повинен сплатити всі податки.  НАБУ повинен проконтролювати такі оборудки,  чому всі підприємства України платят  ПДВ прибуток, військовий, пенсійний. Чому хтось не повинен сплатити податки