Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 10 февраля 2023, 16:26
11463
7

Александр ГВОЗДИК: «Я возвращаюсь»

Украинский боксер может провести бой уже в январе

| Обновлено 10 февраля 2023, 16:26
11463
7
Александр ГВОЗДИК: «Я возвращаюсь»
Getty Images/Global Images Ukraine. Александр Гвоздик

Экс-чемпион мира по версии WBC в полутяжелом весе Александр Гвоздик рассказал, что готовится к возвращению в ринг в январе.

– Я возвращаюсь, я подтверждаю это. В моем случае, к сожалению, я не могу делать так… Я хотел бы делать это так, как это делает Иван Редкач. Но я так не умею. Поэтому я работаю над этим. Готовлюсь на январь сейчас, есть еще варианты в марте.

Но я не подписал контракт. Уже эти даты переносились трижды. Сейчас готовлюсь к январю. Оппозиция не будет чемпионской, топовой. Оппозиция будет какая-нибудь, чтобы вернуться. Оппозиция будет такая, которую я должен проходить легко для того, чтобы вернуть те ощущения, которые у меня должны быть в ринге.

Потом, может, более серьезное что-то будет в марте. Но повторяю, я не хочу кого-то обнадеживать, что это будет 100%. Потому что мне уже давали три даты и все три сорвались. Поэтому, когда я подпишу контракт, первым делом я выставлю пост с постером на мой бой-возвращение. Но сейчас это такой тизер, называйте, как хотите. Да, я готовлюсь, постоянно тренируюсь. Но достаточно сложно найти оппонента и команду, с которой работать.

– Соперник пока неизвестен?
– Для вас еще нет. Для меня есть опции. Не хочу переоценивать себя, но если это будет он, соперника я мог бы описать тремя словами – имеем, что имеем, - сказал Гвоздик.

Оцените материал
(87)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KvlaD
Уже никому он не интересен, и вряд ли за пояс будет биться.
AndiM
Відповідаючи на питання, хто більше винен у конфлікті України і Росії, Гвоздик висловив думку, що обидві сторони: “Винні обоє. Думаєте, Порошенко з Путіним не на зв’язку? Я вас благаю”.
Також Гвоздик навів цитату легенди боксу і висловив власну версію, чому українці та росіяни стали ворогами: “Колись Алі сказав: “Чому я повинен їхати воювати у В’єтнам? І стріляти в якогось в’єтнамця, якого ні я ніколи в житті не бачив, ні він мене?” Людям нав’язують якусь ідеологію, що перетворює їх в інструменти”, – вважає Гвоздик.
“Ось чомусь ми з росіянами стали ворогами. Чому? Тому що, наприклад, нашому президенту потрібна була димова завіса, щоби спокійно грабувати нашу країну. Як варіант. Я не знаю, які там тонкощі. Але це точно не те, що на нас росіяни напали, щоб забрати території. Я вас благаю. Це скільки вам повинно бути років, щоб в це вірити? Що це тому, що одні говорять російською, інші – українською. Це ж нісенітниця. Можливо, я дурний. Але я в це не вірю”.
AndiM
Український боксер Олександр Гвоздик відмовився обговорювати тему війни між Україною і Росією перед боєм проти Артура Бетербієва.
Слова Гвоздика наводить сайт fightnews.com.
"Я просто спортсмен. Я не хочу проводити паралелі з боєм. Я живу в Каліфорнії, він живе в Монреалі. Я просто нічого про це не знаю", - сказав Гвоздик.
Kain_X_Rain
Гарна новина,пора орків в цій вазі виживати,забагато їх там
AndiM
Спортсмен, який зараз живе в США, але є прихильником українофоба Анатолія Шарія, хоче переговорів з окупантом.
"Не хотілося говорити, тримаючи дупу в теплі та безпеці, далеко від подій, але просто вже немає сил спостерігати, як руйнується моя країна. Жодна політика не вартує людських життів і всього жаху, що відбувається внаслідок воєн. Сядьте за стіл переговорів!
Зупиніть війну!
Друзі, я не маю бажання вступати тут з кимось у дискусію. Якщо ви круті і хочете воювати, то зараз у вас є чудова нагода втілити ці думки у життя, зараз в Україні видають зброю цивільним. Тому вам успіхів, хапайте автомат, уперед!
А я вважаю, що мир та переговори – це найкраще рішення. Чи треба було домовлятися із Гітлером? ТАК! ТРЕБА БУЛО! І можливо, не загинуло б 26 млн людей, і це лише за офіційними даними. Не подобається моя позиція? Будь ласка. Автомат у руки і вперед, благо зараз, окрім вашого бажання, жодних інших перешкод немає", - написав Гвоздик
AndiM
Мерзота , адепт шарія яка пиздить що все не так адназначна. Свій бій з бородатою абєзяної злив за бабло, але й воно вже закінчилось. А зараз розуміє ,що під українським прапором можна хайпонуть і нормальні бої зробити.