Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1501
0

ГОНЧАРЕНКО: «2009-й має принести радість»

Головний тренер львівського «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про власне ставлення до свята

ГОНЧАРЕНКО: «2009-й має принести радість»

Напередодні Нового року наставник «Тайму» Станіслав Гончаренко у розмові із журналістом клубного сайту розповів про власне ставлення до свята, згадав 2008-й поділився сподіваннями від 2009-го.

- Для мене Новий рік – найтепліше, найдушевніше, найщиріше та найнародніше свято, -- розпочав розмову Станіслав Олександрович. -- Воно не вигадане, як приміром свято залпу Аврори. Новий рік створений самою природою, а тому це свято особливе.   

- Святкування якого Нового року вам особливо запам’яталося?
- Намагаюся не згадувати такі речі. Кожен Новий рік – це як нова історія, а Старий рік – перегорнутий листок календаря. Кожен раз, це свято особливе і неповторне.

- В цей час прийнято підбивати підсумки останніх 12 місяців. Яким для вас видався 2008-й рік?
- 2008-й рік був двояким. Мені, з однієї сторони, довелося пережити розлуку із улюбленою роботою, перенести хворобу й переїхати в інше місто. В той же час, у 2008-му році знайшов нову мотивацію, друзів, близько познайомився із колоритним, специфічним львівським менталітетом та зустрів фанатично зацікавлених в досягненні поставленої  мети людей, які, власне, мене і запросили працювати до Львова. Взагалі, цей рік був високосним, в своєму житті, а мені уже 48 років, таких пережив 12. З власного досвіду знаю, що це невдалий рік. Все-таки мені довелося боротися із хворобою. Але нова робота суттєво згладжує враження від 2008-го.    

- Наступним буде рік Бика. Якщо ви уже згадали про невдалі у вашому житті високосні роки, то як проходить період після нього?
- Як в хорошого молодого бичка, прибавляється вага, збільшується позитиву в житті, взагалі наступний, після високосного року, має позитивну характеристику. Отож, 2009-й має принести радість. 

- Натякаєте, на здобуття «Таймом» «золота» чемпіонату чи на щось особисте?
- Давайте об’єднаємо ці дві речі (сміється)...

- Пане Станіслав, зізнайтеся, своїм гравцям на останньому у 2008-му році тренуванні  наголошували на тому, що 4-го січня на них чекає гра із непростим суперником – харківським «Локомотивом», а тому від спиртного варто утриматися?
- Я уже давно перестав робити подібне. В «Таймі» зібрано розумних, талановитих футзалістів, професіоналів своєї справи. А подібні вказівки… Вважаю, це було б свідченням моєї не поваги до них. Тому, впевнений, вони самі знають про режим і що потрібно робити перед грою.    

- Наостанок, щоб хотіли побажати футзальним уболівальникам.
- Уболівальникам хотів би побажати щирості, здоров’я, пристрасті та об’єктивності. Прихильникам  же «Тайму» хотів би побажати успіхів, нових звершень, сімейного благополуччя, добробуту. Якщо ми бачимо вас у залі, значить, у вас усе гаразд. Тому хотілося б вас якомога частіше бачити на наших матчах.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чемпионка Уимблдона разводится с мужем
Теннис | 23 апреля 2024, 14:18 1
Чемпионка Уимблдона разводится с мужем

Маркета Вондроушова и Штепан Шимек больше не вместе

ПОЧЕТТИНО: «С такой игрой Челси не заслуживает выступать в еврокубках»
Футбол | 24 апреля 2024, 03:50 4
ПОЧЕТТИНО: «С такой игрой Челси не заслуживает выступать в еврокубках»

Коуч «Челси» после матча против «Арсенала» рассказал о причинах поражения

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.