Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Италия
|
2414
4

АНЧЕЛОТТИ: «Милану нет равных в Италии»

Рулевой «Милана» Карло Анчелотти заявил, что его клуб сильнее других грандов Серии А

АНЧЕЛОТТИ: «Милану нет равных в Италии»

«В моей команде собрано такое созвездие блестящих исполнителей, что мы просто обязаны показывать привлекательный футбол. Думаю, если брать только качество игры, «Милану» нет равных в Италии», - не без гордости отметил 49-летний наставник «россонери» в интервью Tuttosport.

Чуть ниже Анчелотти расшифровал эту свою, прямо скажем, неожиданную теорию: «Безусловно, с точки зрения стабильности на дистанции чемпионата тот же «Интер» превосходит нас, однако в Лиге чемпионов все обстоит совсем иначе. Дело в том, что в престижнейшем континентальном турнире в первую очередь необходимо умение показать свой лучший футбол в самый нужный момент. Из клубов Серии А подобное качество есть только у «Милана». Ни «Интер», ни «Ювентус» не обладают такими козырями – именно поэтому они так давно не выходили в финал Лиги чемпионов».

Владимир Шолк

Eurosport

Источник Евроспорт
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anarhisstt
SvLutsk | 2008-12-28 19:11:4
-----------------------------------------
Боуш, Милевский, Алиев, Ферандинье...
Это черный юмор? или мечты? ;)
SvLutsk
Я думаю що нинішній склад мілана вже нінащо нездатен, футболістам з іменем але пристарілих треба відправити в інші клуби ділитись з молоддю своїм досвідом, там вони принесуть більше користі. З Нинішнього складу я б оставив КАКА, ПАТО, Роналдіньйо, Гатуззо, всіх інших попросив шукати новий клуб. Щось подібне з міланом вже відбувалось в кінці 90-х, тоді теж було багато вікових футболістів: Бірхоф, Веа, костакурта, Альбертіні і купа молодої і непреспективної молоді: Лаурсен, Томасон, КОКО хтось з вас ще памятає ці фамілії?
В нинішній склад мілана потрібно 11-14 нових гравців, декілька молодих на преспективу і 5-6 які можуть без розкачки показувати результат. По-перше, потрібна нова парочка воротарів, Аббятті і Діда своє в Мілані вже відіграли, Міг би порадити їм Богуща з Динамо. В захист я б запросив Каннаваро, і сам Мілан теж як видно з останніх новин не проти, в півзахист би запросив Фернандіньйо х Шахтаря, він досить молодий і преспективний, рівень ЧУ вже переріс, опорником би взяв Тараса Михалика, Волинські козаки дуже старанні і наполеглеві, як приклад Тимощук, якого я б також взяв у Мілан, в півзахист також би запросив Дані з Зеніта, ближче до атакувальної ланки розмістив Аршавіна з Ілсіньйо а в нападі поставив би Мілевського з Вагнером Лавом з ЦСКА, не помішав би мілану Алієв, розносив би в пух і прах роздягальні суперників, відвигав би наглих арбітрів, які мішають пробивати штрафний. Навіть не знаю тепер де в мене б грали КАКА з Роналдіньойо, останній би підносив мячі на тренування і ходив би за компанію з Алієвим і Мілевським по нічних клубах, розносив би пиво і шампанське після перемоги мілана? Ну а нинішньому Мілану нічого не світить ні в ЧІ ні КУ. на все що вони здатні в такому складі це поборотись за 3 місце, і то навряд чи вище 4 вискочать.
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
As1k
Ну разве что пофамильных пареньков