Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1847
1

Кардинал - СумДУ - 2:4

Очки спливають крізь пальці

Кардинал - СумДУ - 2:4

Після серії ігор із лідерами українського футзалу «Шахтарем», «Енергією» і «Таймом», була надія, що у поєдинку із сумським «СумДУ» «Кардиналу» вдасться здобути перші очки. Хоча сумська команда зараз демонструє непогану гру, але десь ж треба здобувати очки «Кардиналу».

На початку поєдинку атакували гості. Ударами відзначились Колесник і Білоцерківець, але їх нейтралізував Пунда, а Бурдюг просто вибачив львів’ян пробивши вище із забійної позиції. Тренер господарів відразу взяв тайм-аут після якого першим номером вже грав «Кардинал». І на 12-й хвилині підопічні Романа Свища відкрили рахунок. Волянюк обіграв опонента і з 9-ти метрів точно пробив у дев’ятку воріт Хавренка.

Майже відразу Брожко мав забивати вдруге, але влучив у перекладину. Сумчани відповіли моментом у Колесника, який з трьох метрів п’яткою підправляв м’яч, але на висоті був Пунда. Наприкінці тайму ще Волянюк потривожив воротаря гостей зі штрафного, а Багряк випробував на міць перекладину.

Початок другої половини гри львів’яни відверто провалили. Спочатку Карацюба пробив з правого флангу і м’яч після рикошету залетів в сітку, потім такий ж удар тільки з лівого боку і без рикошету повторив Карацюба. І вже попереду сумська команда. Після цього гості відійшли в оборону і почали грати на контратаках.

А «Кардиналу» далі не фартило. Танський із близької відстані влучив у штангу. Удар Волянюка лише у відчайдушному стрибку парирував Хавренко, а добивання Данилюка було неточним. Також вдало діяв Хавренко і після удару Брожка, Свища і Данилюка. А от гості провели контратаку в результаті якої Білоцерківець записав у свій актив голеву передачу, а Карацюба – дубль.

Львів’яни ще намагались врятувати поєдинок (Цибик вийшов п’ятим польовим), але натомість Колесник забив четвертий гол. Останній гол від Данилюка не приніс задоволення ні йому, ні команді, ні вболівальникам.

Володимир КРУПЧУК

«Кардинал» (Львів) – «СумДУ» (Суми) – 2:4

«Кардинал»: Пунда (Русецький, 24) – Цибик, Свищ, Брожко, Лаба – Танський, Багряк, Волянюк, Данилюк.
«СумДУ»: Хавренко – Колесник, Бурдюг, Котляр, Шумило, Карацюба, Лисниченко, Саєнко, Білоцерківець, Пєсоцький, Долбін.
Арбітри: Король (Донецьк), Банасько (Фастів).
Голи: Волянюк, 12; Данилюк, 40 – Карацюба, 22, 36; Колесник, 24, 38.
Попередження: Пєсоцький, 33.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FanS93
сумы лучшие!