Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2974
3

ФФУ: №5 останется за Максимом

Максим по праву считался одним из лучших молодых футболистов

ФФУ: №5 останется за Максимом

У п’ятницю, 12 грудня, зупинилося серце капітана молодіжної збірної України, гравця дніпропетровського «Дніпра» Максима Пашаєва.

Нещастя спіткало Максима неподалік від містечка Градижськ на Полтавщині. Повертаючись на власному автомобілі з Києва, Пашаєв не впорався з керуванням на обледенілій дорозі і потрапив у страшну аварію. Протягом доби боровся молодий організм, однак травми, отримані при аварії, виявилися несумісні з життям.

Максим по праву вважався одним з найталановитіших футболістів країни. У збірних різних вікових категорій він провів майже сто матчів, завоювавши місце в основному складі «Дніпра». Він був справжнім капітаном «молодіжки» − і на полі, і за його межами. Друзі та колеги цінували Максима за працьовитість у грі та на тренуваннях, за бійцівські якості та високу майстерність, а поза футболом − за товариськість, чуйність і почуття гумору.

Фахівці висловлювали впевненість, що його дебют за національну команду не за горами. Та, на жаль, усе змінила лиха доля... В пам'ять про капітана та друга у наступному циклі молодіжної першості Європи футболка української збірної із п’ятим номером залишатиметься за Максимом.

Федерація футболу України, гравці, тренери та персонал усіх наших національних збірних разом із футбольною громадськістю країни глибоко сумують з приводу величезної втрати, висловлюючи найщиріші слова співчуття рідним та близьким Максима.

Sport.ua

Днепр
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ocin
Офигенно перспективный парень был, в перспективе мог составить пару основных опорных с тимощуком в сборной ..
Очень жаль
Devic
Вечная память... очень жаль...
mikerivne
SHKODA HLOPCYA. YOMUB SHE ZHITI I ZHITI....