Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1130
0

СІМКА: «У нас - найкращі вболівальники!»

Інтерв'ю з гравцем НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) Андрієм СІМКОЮ

СІМКА: «У нас - найкращі вболівальники!»

- Впродовж одного тижня «Ураган» зазнав двох поразок у Львові у матчах з принциповими суперниками - ТВД і «Таймом». Ці команди є безпосередніми конкурентами у боротьбі за призові місця, тому гра йшла «за шість очок». Чому так і не вдалося досягнути позитивного результату?
- І на матч з ТВД, і на перенесений поєдинок з «Таймом» хлопці дуже добре були налаштовані, тож ми їхали до Львова тільки за перемогами. Перед грою з ТВД нам повідомили неприємну новину про те, що у віце-президента нашого клубу Василя Костюка померла дружина. Всі були вражені, але все одно - хлопці були налаштовані на боротьбу і нам десь не вистачило звичайного везіння. Другий матч з «Таймом» для нас складався набагато краще, проте ми так і не змогли досягти бодай нічийного результату.

- У футболі кажуть, коли гру виграють - перемагає команда, коли поступились - програє тренер. Чи ти погоджуєшся з цим твердженням?
- У певній мірі - так. Однак зараз все звалювати на тренера не варто. Хоч він і сам каже, що за гру команди, за результат він відповідає сам. Але і ми, гравці так само винні у цій ситуації. Не дограли, не забили, не змогли... Тепер відступати нікуди, будемо намагатись у наступних трьох матчах набрати максимум очок, адже те місце у середині турнірної таблиці аж ніяк не відповідає амбіціям керівництва нашого клубу.

- Якщо цього не вдасться зробити, чи можеш ти спрогнозувати, якими будуть подальші дії керівництва «Урагану»?
- Звичайно, програвати завжди прикро, але без цього футболу не буває. Ми втратили вже багато очок, але й суперники також втрачатимуть. Подивіться у календар, адже ті команди, що знаходяться вище нас у таблиці, незабаром гратимуть між собою. «Шахтар» прийматиме ТВД і «Планету», яким ми поступаємось лише 6 очок. Та ж «Планета» гратиме з «Енергією» і «Таймом», потім - два львівських дербі... Поки що трагедії робити не варто, але перед «Ураганом» поставлену задачу ніхто не відміняв. Гадаю, до завершення першого кола жодних кардинальних змін не мало би бути, тож ми маємо шанс у наступних матчах реабілітуватися і змінити ситуацію на краще.

- Напередодні матчу з «Таймом» тобі виповнилось 25 років, з чим тебе щиро вітаємо від імені усіх вболівальників «Урагану». Щоб ти міг побажати франківським шанувальникам міні-футболу.
- Останнім часом виходить так, що на виїзді нас набагато краще підтримують, аніж під час домашніх матчів. Наші найвідданіші фанати побували у Броварах на матчі з «Планетою-Міст», вже двічі приїздили до Львова підтримувати нас. Повірте, ми дуже відчуваємо їхню підтримку, особливо у львівському «Будівельнику», де наші прихильники традиційно перекрикують місцевих глядачів, вболіваючи з першої до останньої хвилини. А в Івано-Франківську, незважаючи на те, скільки приходить людей, вже не один раз доводилось чути усілякі образи від глядачів - їхнє невдоволення на свою адресу і на адресу моїх партнерів, тренерів. Чесно кажучи, це - дуже неприємно, оскільки деякі вболівальники, для яких ми стараємось і граємо, так відверто нас ображають своїми вигуками з трибун.

- Чи чуєте ви подібні образи та неприємні вигуки на адресу команд-господарів у інших містах?
- Скільки ми по Україні їздимо, досі мені ще не доводилося такого чути. Усюди дружно підтримують свою команду - чи вона виграє, чи програє. Виходить, у нас на трибунах знаходяться справжні «фахівці», які ціле життя віддали міні-футболу. Ось ці «спеціалісти» замість того, щоб взяти і підбадьорити, принижують наш моральний дух, просто ображаючи прямим текстом. А нашим справжнім вболівальникам хочу щиро подякувати від імені команди, за те, що вони палко підтримують «Ураган» за будь-яких обставин - і вдома, і на виїздах. «Хлопці - ви найкращі!». Сподіваюсь, таких фанатів буде ще більше, і вони надалі будуть відданими своєму улюбленому клубу.

Розмовляли Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ, НФК «Ураган»   

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.