Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1319
0

«Асоціація подбала про те, щоб ми не надто святкували»

Головний тренер львіського «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про новорічний подарунок від АМФУ

«Асоціація подбала про те, щоб ми не надто святкували»
- Асоціація міні-футболу України нашу гру із харківським «Локомотивом» перенесла з 30 листопада на 4 січня. Ось такий своєрідний новорічний подарунок нам зробили, – із посмішкою на вустах розповів нам Станіслав Гончаренко. – Асоціація подбала про те, щоб ми не надто захоплювалися святкуванням, а чим по-швидше повернулися до роботи. 
 
Наступний матч «Тайм» проведе 13 грудня проти столичної «Планети». До цієї гри С. Гончаренко планує у Львові провести 12-денний тренувальний збір. 7 або 8 грудня «таймівці» хочуть провести контрольний матч. Остаточної інформації про спаринг-партнера ще не має. Відомо лише, що це буде львівська команда. Гончаренко сподівається на згоду у цьому питанні «Енергії». 
 
Наставник також розповів клубному сайту, що до вимушених пауз в нього ставлення двояке:

- З однієї сторони, паузи порушують ритм ігрового тонусу. Ми зараз непогано виглядаємо, набрали хід. А з іншої сторони, гравцям потрібно відпочити. Ми провели низку принципових ігор, той же виїзд в Єнакієве був важким. Скажу так: якби ми 30 листопада грали з «Локомотивом», було б добре, але особливо не сумую через перенесення цього матчу на 4 січня. Гравці мають нагоду побачити коханих, рідних. Для моральної зарядки це добре. Зізнаюся, вважаю, що усе що відбувається, усе на краще.

Sport.ua 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.