Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Биатлон
| Обновлено 07 февраля 2022, 13:30
23025
17

Известно, почему Семеренко не смогла финишировать в индивидуальной гонке

Валентина сошла с дистанции из-за проблем со здоровьем

| Обновлено 07 февраля 2022, 13:30
23025
17
Известно, почему Семеренко не смогла финишировать в индивидуальной гонке
Getty Images/Global Images Ukraine

Только две украинские биатлонистки проехали полностью 15-километровую индивидуальную гонку на Олимпиаде-2022. Дарья Блашко не стартовала из-за коронавируса, а Валентина Семеренко – сошла с дистанции на третьем круге.
 
Тренер команды Урош Велепец рассказал, что у Вали началась одышка и уже не было сил.
 
«Врачи ею занимаются. Не хватило воздуха. Начала хороший первый круг, но потом холодный воздух. У нее есть незначительная аллергия на холод. Она захлебнулась, хотела пробежать, но уже не было смысла. Надо было раньше сойти с трассы, но она боролась до конца.
 
Сейчас ей лучше, ею занимаются врачи. Падение? Нет, не было, просто не могла бежать. Возник спазм, и она не смогла бежать», – сказал Велепец.
 
Отметим, что Юлия Джима и Ирина Петренко показали 10-й и 11-й результат соответственно.

Оцените материал
(181)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
PETP0
Ну и зачем мучать себя и болельщиков?
pas2012
Для чого брати спортсмена на Олімпіаду якщо він не готовий,просто для участі?!,просто щоб протратити державні кошти?!Для чого позорити і спосмена і державу?!Голову олімпійського комітету потрібно після олімпіади спитати що і як....
maverik
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vlad325
Ну ось і відпали усі сумніви про провал змішаної естафети. Я з повагою відношуся до біатлоністок та біотлоністів нашої збірної, але якби не було сумно приходиться констатувати що сестри Семеренко вже давно не в тій формі і кондиції, щоби представляти та захищати честь нашої країни на міжнародній арені, а тим більше на ОІ.
DK1970
Вале уже пора финишировать карьеру....
Standard
Очевидно Валентину взяли в Пекін, щоб вона залишилась в історії, як унікалка, яка виступає на 5 Олімпіаді. Після неї може залишитись в біатлоні, і передавати свій досвід молоді, або бути інструктором на сході для відстрілу окупантів.
Argon
Диванні експерти, від...біться від Валентини. Вона для України зробила більше ніж ви всі разом взяті. Ви навіть не знаєте, чому вона зійшла,а пишете дурню. На олімпіаду мали їхати найсильніші. Так назвіть, хто зараз сильніший, кому вона дорогу перейшла? Молодь нічого не може довести на IBU, так давайте нехай їдуть на олімпіаду набиратись комплексів неповноцінності. А потім про умовну Бех будуть писати була на 5 ти олімпіадах і нічого з цього. Вина лежить повністю на наших тренерах з бринзаком. Ще з сочинської олімпіади мала бути заміна. А її немає. Немає ніякої конкуренції ветеранам. А на рахунок ковіду скажу, як можна було їхати на олімпіаду так безпечно! Та ви мали один одного остерігатись. Відчуваю, що до кінця олімпіади наших здорових залишиться дуже мало
euro2012_za_2012euro
Для Вали Семеренко Олимпийские игры завершились преждевременно, украинка возвращается в Украину.
ее заменит Меркушина
SAD1969
Краще взяли б Журавок чи Бех, їм у майбутньому за Україну виступати, принаймні гірше вони б не виступили (бо гірше вже нікуди), а досвіду набралися б. Тренерські помилки, чи функціонерів з федерації.
валерий андриенко
Все комментарии,которые здесь все пишут, совершенно не интересно нашей федерации по биатлону.Про сестер давно уже все понятно и это показали их выступления в этом сезоне 
UAZAK
Абсурд якийсь................ вона що їхала на літню олімпіаду. лише місце займає.
potemkin78
браво. апладирую стоя. шо трудно было 2 месяца в изоляции побыть?
Богдан Саженко
навіщо понабирали цих старух?повозити ,як динозаврів за минулі успіхи?