Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
5945
18

Гомес разбивал нос Виталию Кличко?

Об этом сообщает промоутер Гомеса Ахмет Онер

Гомес разбивал нос Виталию Кличко?
Промоутер Хуана-Карлоса Гомеса Ахмет Онер воспринял с радостью решение WBC об обязательной защите Виталием Кличко пояса. На который официально претендует кубинская Черная Пантера.

«Я не могу дождаться этого большого боя, - говорит Онер boxingscene.com, - как промоутер и как бокс-фан. Нравится вам это или нет – но это один из самых интересных боев в супертяжелом весе на сегодняшний день. Для «Арены» (компании Онера) это результат 2 лет упорного труда. Когда я начинал бизнес, я хотел чемпиона в супертяжелом весе. Сейчас мы близки к этому. Мы знаем, что Виталий сделает все, чтобы провести добровольную защиту, но правила обязывают его драться с претендентом. Я благодарен WBC за справедливое решение и верю, что это будет очень интересный поединок, а то мы видели несколько скучноватых в последнее время в этом весе. У Хуана сейчас есть хорошие шансы победить Кличко. Он доказал в недавних боях с Макколом и Вирчисом, что в отличной физической форме и сфокусирован больше, чем когда-либо в карьере. Технически и тактически он один из лучших. Он отлично двигается, у него прекрасная скорость и опыт десяти защит титула в первом тяжелом весе. Также он просто опасен, как быстрый левша. Бой против Виталия был бы довольно равным. Мне трудно сделать прогноз. У меня есть чувство, что Виталий может недооценить Хуана. А это было бы дополнительным преимуществом Хуана, который не будет недооценивать противника и будет готовиться к настоящей войне».

Также Онер отверг информацию о том, что Виталий Кличко нокаутировал Гомеса на первом же совместном спарринге, еще когда они занимались в зале «Юниверсума».

«Я помню эти времена довольно хорошо, так как был тогда боксером «Юниверсума». Не думаю, что Виталий когда-либо нокаутировал Гомеса. Но я могу вспомнить тренировки, когда Виталий уходил с разбитым носом после спаррингом с Гомесом. Не забывайте, что Хуан уже был чемпионом, когда братья Кличко делали только первые шаги».

«Оба брата Кличко имеют мой номер, - сказал Онер по поводу хода переговоров с К2, - они могут набрать меня и мы все обсудим. У меня нет с ними проблем. Если мы не договоримся, то меня не пугает аукцион. Мы знаем, чего стоит чемпионский бой в супертяжелом весе и это честь для нас – провести бой с Кличко. Это будет интересно всем, я думаю. Его можно провести в Гамбурге, хотя сейчас в нем заинтересовались бы в любом городе мира».

Алексей ЗЕЛЕНИН

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19
Футбол | 03 мая 2024, 22:23 1
Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

Мегафайта не будет. Экс-соперник Гвоздика сорвал бой за абсолют
Бокс | 04 мая 2024, 08:50 1
Мегафайта не будет. Экс-соперник Гвоздика сорвал бой за абсолют

Поединок Бивол – Бетербиев в срок не состоится

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wezom07
oles85 |
бой да в тот день не транслировали, но был повтор-лично я смотрел не помню канал но точно неделю спустя.По ходу боя на момент остановки я бы дал 85-85 (5 раунд 9-9). Конечно пройди все раунды травмированный Виталий-итог был бы поражение, снялся более чем правильно и лично я в травме нисколько не сомневаюсь, у 16 летних такие случались.Только если бы не травма думаю у Берда был бы итог вроде как в бою с Володей, который на тот момент работал не менее линейно чем брат, а выиграл убедительно(первый их бой)
Івась
2 oles85:
"думаю не станеш заперечувати, що в другій його половині Бірду частенько вдавалися непогані серії, були навіть випадки, коли Віталію доводилося задкувати і Бірд працював першим номером"
____________
Про серії заперечувати не буду, але він проводив їх нечасто, та й Віталій, коли вмикав задню швидкість уникав більшості ударів.
Я думаю, ти належиш до тих естетів, котрі сприймають виграш Кличків, коли вони домінують у рингу, а при більш-менш рівній боротьбі віддаєш перевагу їх оппонентам, адже вони привчили до протилежного. Звідси і сприйняття бою як програного Віталієм...
А за окуляри - вибач
oles85
VLANDRR | 2008-11-11 23:58:18
Можливо, по супутнику ти дивився. Заперечувати не стану. Але "1+1" (НВО "Поверхность") бій не трансював. Так що прості смертні його точно не бачили.
oles85
Примітка: виграти по очках в Кличків, Валуєва, Диметренка (і т. д.) У НІМЕЧЧИНІ.
oles85
Судді і Валуєву перемогу над Ларрі Дональдом віддали, при чому з великим відривом. Хоча хто бачив той бій може підтвердити, що саме Дональд його виграв. Схожа ситуація. Що той, що той бій відбувався в Німеччині. Усі думаю погодяться, що виграти чи то в Кличків, чи то у Валуєва, чи то у Димитренка (і т. д.) по очках практично нереально. І ті суддівські записки, які ви наводите, за великим рахунком нічого не означають.
Івась | 2008-11-12 12:23:59
З повагою відношуся до твоєї думки. Вона має право на існування так само, як і моя. Але істинність тези про "розфокусованність окулярів" поки не визначена. Моє бачення бою: Віталій на звичному рівні рівні відбоксував 3-4 раунда. Після чого почав різко здавати як в руховій так і у силовій активності. Удари були, але більшість йшла у "молоко", швидкий Бірд легко від них втікав. Якщо ти справді передивлявся бій, то думаю не станеш заперечувати, що в другій його половині Бірду частенько вдавалися непогані серії, були навіть випадки, коли Віталію доводилося задкувати і Бірд працював першим номером. У другій половині Бірд виглядав значно цікавіше Віталія: гарна рухова активність, нестандартні комбінації. Тому я б віддав раунди 1-4 Віталію, а 5-9 Бірду (85-86). Ото така малина. Але такої тотальної переваги, яку побачили "судді", у Віталія точно не було. Втім, у Німеччині нічого дивного немає.
Івась
2 Гость | 2008-11-12 14:48:49
А йа об чем...
Івась
2 oles85 | 2008-11-11 20:50:36
"Тоді трансляції на Україну не було, а в новинах оголосили, що Кличко вів по очках і знявся через травму. Хоча насправді все було не зовсім так. Кого цікавить можу дати адресу, де можна скачати цей бій. Освіжите спогади. Кличко виграв перші 3, максимум 4 раунди. Решту програв. Це ви, хлопці, напевне, щось плутаєте"
______________________
Бій раніше не дивився. Читав і не тільки з українських джерел, що як ти пишеш "Кличко вів по очках і знявся через травму". Після твоєї другої месаги:
"І були моменти, коли Бірд викидав цілі серії. І майже всі удари йшли в ціль. Не знаю що було цьому причиною - травма, чи ще щось. Але як людина, яка передивлялася запис того бою можу стверджувати: той бій після 10 раундів Віталій по очках програвав"
вирішив скачати цей бій, щоб самому зробити висновки.
Не знаю, крізь які окуляри ти дививсь той бій, але можу припустити, що вони в тебе були дуже розфокусовані. По-перше, бій тривав не 10, а 9 (дев'ять) раундів, після яких команда Віталія вирішила зняти свого боксера. Я вів підрахунок по раундах і на моїх записках Бьорд виграв 9-й раунд. Ще було пару раундів, в яких можна було давати нічию, або мінімальну перевагу тому чи іншому боксеру. Якщо в цих двох раундах віддати перевагу Бьорду, то він набере 84 очка. Це максимум. В решті раундів переміг Віталій. У нього мінімум 87 очок. Можеш мені сказати: "Камрад, але ж ти всього-навсьго першорозрядник із боксу, а не боковий суддя, притому дуже упереджений, так як вболівав за Віталія". Гаразд подивимося, що нарахували судді: M.Malathan(USA) 88-83, R. Garsia (USA)89-82, J.Jacobson (German) 88-83. Приблизно такі ж оцінки і в мене, якщо один із сумнівних раундів віддати Віталію.
Тепер про загальну картину бою: Віталій викидав набагато ударів більше ніж Кріс, але Бьорд від більшості ухилявся, хоча і пропускав немало (приблизно кожен четвертий. Кріс бив не так часто, хоча відсоток попадань був більший, але загальна маса точних ударів у Віталія переважала.
Тепер статистика: Кличко наніс усього 502 удари, з них точних 132, 35%; Бьорд бив 284 рази, точно - 124, 44%.
Силові удари: Віталій - 326, 115, 35%; Кріс - 162, 82, 50%.
Судячи з того, що силових удари у Віталія на порядок більше ніж джебів, він беріг ліву руку, яка за його словами була травмована ще в другому раунді. Ще в інтервью Мерчанту він сказав, що це був рецидив старої незалікованої травми.
doberman314
Кличко виграв перші 3, максимум 4 раунди. Решту програв. Це ви, хлопці, напевне, щось плутаєте.
-------------------------------------------------
В середине второго раунда, Виталий почувствовал резкую боль в левом плече, которая усилилась в третьем раунде. Отбоксировав фактически одной правой рукой следующие шесть раундов и ведя по очкам, судя по судейским запискам, Виталий из-за невыносимой боли в плечевом суставе левой руки отказывается выйти в десятый раунд.
Взято отсюда http://www.klitschko.com/rus/Biography-Vitali-Fights-2000/
Но если поискать, то можно найти и более подробные данные по тому бою.
oles85
Мені от цікаво. Всі так доводять. Трансляції на Україну у 2000 році на скільки я пам'ятаю не було. Я відносно недавно знайшов на одному з трекерів цей бій і переглянув. Тоді трансляції на Україну не було, а в новинах оголосили, що Кличко вів по очках і знявся через травму. Хоча насправді все було не зовсім так. Кого цікавить можу дати адресу, де можна скачати цей бій. Освіжите спогади. Кличко виграв перші 3, максимум 4 раунди. Решту програв. Це ви, хлопці, напевне, щось плутаєте.
doberman314
А ти сам то бачив бій Кличко-старший-Бірд? Програвав його Віталій по очкам
------------------------------------------------
Я не знаю, что ты видел, и какой бой, но по судейским запискам вёл Виталий.
oles85
eugen_0 | 2008-11-11 09:12:53
А ти сам то бачив бій Кличко-старший-Бірд? Програвав його Віталій по очкам. І були моменти, коли Бірд викидав цілі серії. І майже всі удари йшли в ціль. Не знаю що було цьому причиною - травма, чи ще щось. Але як людина, яка передивлялася запис того бою можу стверджувати: той бій після 10 раундів Віталій по очках програвав.
wezom07
бой до одного-двух попаданий Виталия, сколько было уже этих быстрых и техничных? и где они сейчас.неочем говорить, если бой состоиться-не сомневаюсь в досрочной победе нашего боксера, раунде в 6-7
eugen_0
...А однієї із 2-х поразок на профі-ринзі Віталій зазнав саме від лівші Кріса Бірда...
Там Виталий отказался продолжать после 10 раунда, потому что оторвалась мышца правой руки. Потом делали операцию Кличко. Так что некорректно говорить, что Виталий проиграл левше. Виталий проиграл в том выиграшном бою травме.
mog1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Lary_Merchant
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
oles85
Не хочу сказати, що Віталій боїться Гомеса. Але те, що Гомес набагато небезпечніший супротивник, ніж будь-хто у суперважкому дивізіоні зараз у мене сумнівів не викликає. Якщо цей бій відбудеться, то думаю може стати одним з найцікавіших. Бій типового нокаутера проти нестандартного технаря (до того ж і лівші. А однієї із 2-х поразок на профі-ринзі Віталій зазнав саме від лівші Кріса Бірда) апріорі не може бути нецікавим. У Гомеса на даний момент є усе, щоб виграти по очкам: техніка, швидкість, координація. У Віталія - щоб закінчити бій достроково. Я тільки за цей бій. Це точно буде набагато цікавіше, ніж Кличко-Валуєв.