Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1867
0

Ураган – Кардинал – 4:3

Від гри прикарпатців залишилось двояке враження

Ураган – Кардинал – 4:3

До звітного поєдинку обидві команди підійшли з поразками. Якщо «Ураган» мінімально поступився на виїзді столичній «Планеті» (1:2), то «Кардинал» у домашньому поєдинку з МФК «Рівне» просто осоромився перед власними вболівальниками (2:7), дозволивши супернику набрати перші залікові бали. Незважаючи на те, що похвалитися турнірними здобутками львів'яни поки що не можуть, підопічні Романа Свища ледь не стали авторами гучної сенсації туру. А причиною цьому були, власне, самі івано-франківці, котрі хоч і записали до активу прогнозовані три очки, але показали свою не найкращу гру.

Питання про переможця могло бути зняте ще по перерви, коли ледь не вся команда господарів могла розписатись у воротах Ігоря Пунди. Марнуючи момент за моментом, свої два голи «Ураган» таки забив. На п'ятій хвилині рахунок відкрив Брожко, котрий після прострілу Валенка з правого флангу зрізав м'яч у власні ворота, хоча гол записали на Паршикова, що знаходився поруч. За три хвилини Олександр Оліщук з другої спроби зумів пробити капітана львів'ян - 2:0.

А далі, здавалося, «Кардинал» посипеться... Проте на завершальній стадії Валенко, Ярий, Павлюк та Кіндратів діяли невпевнено, тож ще бодай одного гола вболівальники не дочекалися. 100-відсоткову нагоду відзначитись втратив Андрій Ткачук, котрий після прострілу Пилипіва зліва так і не зміг влучити у порожні ворота з одного (!) метра. Перший по-справжньому небезпечний епізод гості створили лише на 18-й хвилині, але на постріл Танського з восьми метрів Корнєєв зреагував.

Невідомо, які слова у роздягальні знайшли тренери обох команд для своїх гравців, однак другий тайм активніше розпочали львів'яни. Запропонувавши пресинг, вони сповна скористались помилкою «Урагану» в захисті, і на 24-й хвилині Віталій Багряк забив свій дебютний гол у вищій лізі. Ефектно перекинувши досвідченого Корнєєва, 20-річний форвард «Кардинала» відновив інтригу - 2:1.

Господарі, як ні в чому не бувало, продовжували атакувати. Вже за кілька секунд Данилюк після проходу Паршикова вибив м'яча з лінії власних воріт, але одразу ж після цього Кулик з кутового прострілив на вільного Павлюка, котрий в один дотик переправив шкіряну кулю в сітку. Згодом івано-франківці не використали вихід 3 в 1, а на 27-й хвилині Павлюк віддав точний пас Пилипіву, і Федір влучним ударом з шести метрів нарешті відкрив лік забитим м'ячам цього сезону - 4:1.

А от кращий голеадор «Урагану» Кулик свій найреальніший шанс збільшити перевагу у рахунку змарнував. В середині другого тайму Едуард вийшов на побачення з Пундою, одним рухом «поклав» голкіпера на паркет, але поцілив у стійку воріт.

На цьому господарі заспокоїлись, чим подарували надію супернику. Впродовж двох хвилин Паршиков з Оліщуком асистували... Данилюку і Брожку, котрі двічі покарали суперника за недбалість у захисті. Паршиков відпасовував назад голкіперові, а Оліщук головою скинув точнісінько на ногу колишньому партнеру по команді. 4:3 - за шість хвилин до фінальної сирени...

Очевидно, бажання добитися легкої перемоги зіграло злий жарт з «ураганівцями». А після того, як Павлюк з метра не влучив у порожні ворота, ніхто і повірити не міг, що у грі з аутсайдером на останніх хвилинах господарям треба буде захищатися, щоб не помилитися, адже у пасиві вже було 5 фолів. Наприкінці матчу львів'яни більше намагались як раз «заробити» цей шостий фол, аніж нанести завершальний удар чи зіграти до вірного, коли атак став підключатись їх воротар Пунда. Двічі Пунько «підставлявся», проштовхуючи м'яч вперед, після чого апелював до арбітрів, за що і отримав «гірчичника».

Від гри прикарпатців залишилось двояке враження не лише у вболівальників, а й у тренерів. На що здатен теперішній «Ураган» - покажуть наступні поєдинки з командами провідної трійки лідерів. Обидва пройдуть у Львові - спершу з ТВД, а за тиждень - з «Таймом». Лише після цього можна буде судити про амбіції івано-франківського колективу.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua
 
«УРАГАН» (Івано-Франківськ) - «КАРДИНАЛ» (Львів) - 4:3 (2:0)

«Ураган»: Корнєєв - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів - Оліщук, Ярий, Пилипів, Ткачук - Сендецький.
«Кардинал»: Пунда - Брожко, Пунько, Лаба, Яцишин - Данилюк, Танський, Багряк, Когут.
Арбітри: Подранний, Конюхов (обидва - Житомир).
Голи: Паршиков (5), Оліщук (8), Павлюк (25), Пилипів (27) - Багряк (24), Данилюк (32), Брожко (34).
Попередження: Пилипів (4) - Пунько (40).

Удары (в створ): 13 (13) – 9 (7).
Зрителей: 1000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.