Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Аделаида. Известны все участницы полуфинальных матчей

Одна из встреч будет максимально интригующей

Аделаида. Известны все участницы полуфинальных матчей
Getty Images/Global Images Ukraine. Эшли Барти

На турнире WTA 500 в Аделаиде состоялись четвертьфинальные матчи.

Лидер мирового рейтинга Эшли Барти обыграла американку София Кенин и сыграет в финале с Игой Свёнтек из Польши, которая оказалась сильнее Виктории Азаренко из Беларуси.
 
Второй полуфинал будет скромнее, еще одну путевку в финал разыграют Елена Рыбакина из Казахстана и Мисаки Дои из Японии.
 
Аделаида. 1/4 финала

Верхняя часть сетки

 Эшли Барти [1] –  София Кенин [6] – 6:3, 6:4
 Ига Свёнтек [5] –  Виктория Азаренко – 6:3, 2:6, 6:1

Нижняя часть сетки

 Елена Рыбакина [7] –  Шелби Роджерс – 3:6, 6:3, 6:2
 Мисаки Дои –  Кайя Юван – 6:3, 4:6, 7:6(5)

Аделаида. Пары 1/2 финала

 Эшли Барти [1] –  Ига Свентек [5]
 Елена Рыбакина [7] –  Мисаки Дои

Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Три украинки сыграют на турнире WTA 500 в Страсбурге
Теннис | 25 апреля 2024, 16:06 1
Три украинки сыграют на турнире WTA 500 в Страсбурге

Традиционно успешные для нас соревнования в этом году повысили статус

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
chevars2ukr.net
Барті - Святек. Півфінал турніру. Барті - просто монстр. Потужна перша подача, точнісенька друга. Завжди встигає зайняти зручну позицію для разючої атаки. Святек дуже важко грати, до того ж у не дружній обстановці чужого поля. Відчувається деяка розгубленість Іги. Цікаво було б подивитись зустріч Барті з Осакою, що на сьогодні набрала гарну форму.
captain2009
Світоліна, на місце Місакі Доі мала б бути саме ти. Але ж в чергове примудрилася програти ноунейму. ( Як можна було програти цій нестриманій та невріноваженій Гасановій - хз... До речі Гасанова та, на жаль, наша Марта поводять себе майже однако на корті: кривляння, пози, охи-вздохи, балачки самі з собою та с публікою. Аж ніяк така поведінка дівчат не прикрашає. Ладно, ще таке бачити у мордорки - для них це майже норма, але не хотілося б, щоб таке витворяла Марта. Краще б з Петри (Квітової) приклад брала, ніж з умовної Путінцевої.
chevars2ukr.net
Барті у другому сеті дещо втомилася, почала припускатися помилок. Разів п'ять, шість влучила у сітку, але її потенціалу вистачило для перемоги. До речі, під час гри тільки одного разу показала кулачка. Іга почала більше накидувати суперниці та майже зникли віннери. Гарний матч.
chevars2ukr.net
Подивившись австралійські зустрічі дівчат на початку цього року, приходиш до висновку, що нашим "зіркам" вже нічого не світить, якщо вони не докладуть надзусиль для покращення своєї гри. Такі стовпи світового тенісу, як Барті, Халеп, Осака, Святек своєї гри не загубили. Знизу іх вже підпирають молоді зірки типу Кайі Юван чи стрімко прогресуючі молоді китаянки Ван Синьюй, чи Чжэн Циньвэнь. Добротну гру демонструють і середнячки світового тенісу, наприклад Шелбі Роджерс чи Місаі Доі. Ті ж мордорки помітно покращили свою гру. Лише наші дівчата продемонстрували сьогодні гру у гірших традиціях минулих років. Куди ще далі? Удругу, третю сотні з вильотами у перших же іграх світових турнирів?
chevars2ukr.net
Я не дивився весь матч цілком, лише нарізку моментів з нього. Усе сказане вище (нижче) абсолютно правильно. Але...Гасановій дуже фартило в цій грі, їй вдавалися божевільно вдалі розиграші та удари на фоні звичної інертності Світоліної та небажанні хоч якось загострити гру зі свого боку. У наступному раунді фарт чи впевненість у Гасанової пропали, і вона без бою здала гру посередній гравчині.
sirjoga
На мою думку проблема не в наших тенісистка, а в наших очікуваннях від них. От Марта... мы вирішили, що вона надія українського тенісу і сприймаємо її поразки так болюче. А насправді з неї могла б вийти топова тенісистка при кропіткій і важкій роботі над собою... Але я в це слабо вірю.