Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 21 декабря 2021, 21:38
5421
0

Уперше українського картингіста Бондарева нагороджено на FIA karting Prize

FIA karting Prize Giving — це щорічна подія, у рамках якої, нагороджують переможців та призерів

| Обновлено 21 декабря 2021, 21:38
5421
0
Уперше українського картингіста Бондарева нагороджено на FIA karting Prize

У суботу 18 грудня 2021 року в Парижі, в історичному павільйоні «Габріель», який розташований поруч із Єлисейськими Полями, відбулася урочиста церемонія нагородження картингістів. Нагадаємо, що минулого року, через пандемію, учасників нагороджували онлайн.

FIA karting Prize Giving — це щорічна подія, у рамках якої, нагороджують переможців та призерів світових чемпіонатів з картингу, що проводиться Міжнародною Автомобільною Федерацією (FIA).

На церемонії з урочистою промовою виступив новообраний президент FIA Мохаммед Бен Сулайем, наголосивши, що картинг відіграє основу піраміди автоспорту. 

Президент CIK-FIA, Феліпе Масса, підкреслив плідну роботу всіх учасників та пілотів, попри складний період та запевнив, що зробить усе можливе для подальшого розвитку картингу.

12-річний український пілот Олександр Бондарев став першим українським картингістом, який отримав Кубок за Подіум від Міжнародної автомобільної федерації FIA. Нагадаємо, що у вересні, за підсумками 3-х етапів перегонів FIA Karting Academy Trophy, юний пілот став бронзовим призером цих перегонів. 

Ця нагорода стала доказом наполегливої й плідної роботи гонщика та його команди впродовж усього року!

Партнером Олександра виступає Favbet Foundation, благодійний фонд міжнародної компанії FAVBET, який опікується молодим поколінням та запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку, щоби через 10 років молодь побудувала країну, про яку всі ми мріємо. Добро, допомога та розвиток — категорії, на яких будується наш розвиток.

Вітаємо юного пілота з перемогою та бажаємо йому відважності та ще більше перемог і нових досягнень!

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.