Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 16 октября 2021, 10:42
2196
3

ВИДЕО. Тухель – о номинантах на Золотой мяч

Главный тренер «Челси» - о том, кто должен завоевать награду

| Обновлено 16 октября 2021, 10:42
2196
3
ВИДЕО. Тухель – о номинантах на Золотой мяч
Getty Images/Global Images Ukraine

Наставник «Челси» Томас Тухель ответил на вопрос журналистов о том, кто, по его мнению, должен стать обладателем Золотого мяча 2021 года:

Сегодня «Челси» в восьмом туре АПЛ на выезде сыграет с «Брентфордом».

Оцените материал
(12)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
antt
Я думаю Жоржіньо не тільки мені не дуже відомий. Хто має можливість переглядати хай АПЛ, Серію А, та й ЛЧ і т.д. то без проблем. Хоча думаю його впізнаваність і заслуги в перемозі в ЛЧ і ЧЄ недостатні. Але там же ж журналісти від багатьох країн будуть мати право голосу. Тому вони ж точно виберуть кращого. В 2004 Шевченко лише трохи випередив Деку. В 2003 - нагороду отримав чех Недвед, всередині 90х - Х. Стоічков і ліберієць Джордж Веа. Пора і Польщі вписати свою лепту в цей список кращих футболістів року, хоча і не така футбольна країна. А то в 2008-2009 почалася ера Роналду-Мессі, і пора вже їй давно відходити. Вот критерії що берутся до уваги - https://www.goal.com/en-in/amp/news/ballon-dor-how-is-voting-for-best-playe
r-player-in-the-world/16zrghp6zym7x1s1j2bsry01n1- 1. Індивідуальна і колективна гра (перемоги) протягом року 2. Клас гравця (талант і фейр плей) 3. Загальний висновок про кар'єру гравця. Думаю третій пункт має бути переважаючим і збірним за два роки цього разу. Та й у випадку чергового титулу для аргентинця він буде попереду Роналду на два золоті м'ячі. І фактично стане футболістом всіх часів хоча на ЧС в 2018 він нічим не вразив.
antt
Написали б вже текстом. А якщо коротко він відповів що не знає хто є в списку на золотий мяч, із пяти його футболістів! https://showsport.me/football/chelsea-epl-ballon-d-ore-cesar-azpilicueta-55
417914 І знову фаворитом є "все ще Мессі". Хоча Мессі, Левандовський, Жоржіньо і згадають в цьому матеріалі як основні претенденти. Але я не слідкуючи за європейськими чемпіонатами, навіть не знав хто такий Жоржіньо, та й на ЧЄ лише вперше про нього почув. Чи може такий футболіст стати найкращим?
Barbotage
відповів по єврейські !