Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 02 сентября 2021, 23:07
8282
1

Казахстан – Україна. Перший тест для Петракова

Яким виявиться млинець

| Обновлено 02 сентября 2021, 23:07
8282
1
Казахстан – Україна. Перший тест для Петракова
Getty Images/Global Images Ukraine

Після успішного Євро, на якому збірна України дійшла до чвертьфіналу, на «жовто-синіх» чекає дуже непростий відбір на Чемпіонат світу. Тим паче, швидше за все, на полі ми побачимо дещо іншу команду. Андрій Шевченко несподівано залишив свій пост, і два тижні тому головним був призначений екс-тренер юнацької збірної Олександр Петраков. Матч з Казахстаном - перше випробування для нового наставника.

Коефіцієнти Favbet: 7.4 – 4.15 – 1.52

Момент, коли Андрій Шевченко вирішив залишити збірну, схоже, став несподіванкою для УАФ і плану на цей випадок у них не було. Пріоритетним варіантом став Сергій Ребров, але домовитися з його новим клубом «Аль-Айн» про розірвання контракту не вдалося. Таким чином, призначили екс-тренера юнацької збірної Олександра Петракова. Два роки тому він зробив команду U-20 чемпіонами світу, але як Петраков зможе керувати такими зірками, як Ярмоленко, Маліновський чи Зінченко – це загадка для всіх. Як досі невідомо, чи буде Петраков продовжувати ставити команді «футбол Шевченка», який зав`язаний на контролі м`яча, чи повернеться до більш простого футболу часів Блохіна та Фоменка. Як людина, Петраков вже викликає симпатію у багатьох українців, але оцінювати його будуть по результату.

Після трьох турів відбору у України 3 очки. Але якщо гостьова нічия з Францією це успіх, то нічиї з Фінляндією і Казахстаном Україна точно не може записати собі в актив. Обійти Францію і здобути пряму путівку на чемпіонат світу надзвичайно складно. Куди реальніше виглядає боротьба за друге місце з Боснією і Фінляндією. Ну а друге місце дає право зіграти в плей-оф за вихід на мундіаль. При цьому варти нагадати, що тепер в плей-оф потрібно пройти не одного суперника, а двох. Що значно ускладнює шлях. А тому на думку експертів Favbet шанси України на поїздку до Катару лише трохи більше, ніж 25%.

Втім, для початку треба ще зайняти друге місце, а для цього з такими командами, як Казахстан, потрібно брати 3 очки. У березні нам цього не вдалося. Українці володіли величезною перевагою, нанесли 29 ударів по воротах, але не реалізували свої моменти, а Казахстан забив чи не з єдиного шансу. Ще одна втрата очок з Казахстаном може взагалі поставити хрест на шансах навіть на друге місце. І є впевненість, що і Петраков, і його підопічні це розуміють і цього разу концентрацію не втратять. Клас збірної України набагато вище, потрібно тілько його реалізувати і обійтися без форс-мажорів. Віримо в нашу команду!

Прогноз від Favbet: перемога України – 1.52

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Miroslav1981
Дуже хочу, щоб у Петракова все добре складалось і наша збірна грала ще краще і здобувала гарні результати. Удачі нашій збірній ❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦💪💪💪