Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 24 мая 2021, 23:10
5055
19

Сборная Украины по хоккею: натурализация и повышение в классе за 2-3 года

Президент ФХУ Георгий Зубко рассказал о задачах тренерского штаба

| Обновлено 24 мая 2021, 23:10
5055
19
Сборная Украины по хоккею: натурализация и повышение в классе за 2-3 года
fhu.com.ua

Президент Федерации хоккея Украины Георгий Зубко рассказал о цели через 2-3 года повыситься в классе, а затем сделать рывок в элиту, в том числе благодаря натурализации.

Сейчас Украина выступает в третьем по счету дивизионе.

«Цель - вернуться в элиту мирового хоккея. Украина сейчас находится в третьем дивизионе, то есть нам нужно сделать 2 шага до элиты. Первый шаг - через 2-3 года подняться в классе дивизионом выше. После этого, усилившись, возможно, иностранцами через натурализацию, а также дождавшись прогресса молодежи, сделать рывок в элиту».

«Это 5-6 лет. Потенциально этого должно хватить, чтобы вернуться в элиту. Такие примеры в мире есть», - сказал Зубко на канале UA:Перший.

Оцените материал
(50)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kle
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
suforza1921
Колись Брезвін ставив уже подібні завдання- за рік, за два вийти в еліту. І тренерів щороку міняв як рукавички за невиконані завдання. Тепер його справа живе при Зубку. Такі гучні заяви це все, на що здатна ФХУ, крім розпилу і так невеликих коштів, що виділяються з бюджету на хокей.
лом
Ура! Приедут натурализоваться чехи, словаки, шведы, финны!
Alehandro
М-да... Серьёзнейший план - прям всё до мелочей продумано Только вот сильных легионеров, согласных на натурализацию, надо ещё найти, а толковую молодёжь надо каким-то образом, в условиях по сути отсутствия инфраструктуры, вырастить... откуда средства брать собрались? этого стратеги пока не придумали?)
dadlismit
Кого этот "недопрезидент ФХУ" Зубко натурализовывать собрался ? Это чучело не может даже нормальный вылет сборной С КЛЮШКАМИ организовать на международный турнир, кроме того, устроил сварку с УХЛ, вместо того, чтобы заниматься раскруткой чемпа. Сидит на месте чинуша в ФХУ и только думает, где бабок срубить
stasina
Це нью-васюкі в стилі Брезвіна ) Для тих, хто зовсім не шарить у вітчизняному хокеї. Саме плідна робота ФХУ вбила хокей, зокрема дитячий та юнацький - щороку нові молоді гравці були трохи гіршими від попередніх. Розвал підготовки хокеїстів, неспроможність провести нормальний чемпіонат (ті, хто в темі, згадають Ватру, Моржів, дніпровських вовків, Сокіл U16 в дорослому чемпі, 40-50-річні гравці у західній підгрупі тощо) - все це на десяток-другий років уперед вбило шанси України на елітний дивізіон. Тобто навіть якщо зараз почнемо завалювати грошима дитячий хокей на рівні Білорусі чи Латвії, то на дорослому рівні це дасть результат ближче до 2035 року, якщо всі ці роки буде проводитись велика робота.
В 2007 році Брезвін презентував відому серед уболівальників стратегію розвитку хокею згідно якої ми мали б виступити на Олімпііаді 2010 та повернутись до еліти. Звісно, ні Олімпіади, ні еліти, а з усієї стратегії виконано було лише освоєння коштів із славнозвісними "синіми сарайчиками".
Тому як не гірко визнавати, хоча б якийсь рівень хокею зараз тримається саме на сепарі Колеснікові, хоча звісно він це робить не із патріотичних міркувань. Школи працюють, у чемпіонаті українські гравці мають змогу підвищувати рівень у матчах проти гравців ВХЛ, ОЧБ та чемпіонату Латвії, а не закидувати 10-20 шайб харківському Динамо та Крижаним Вовкам. Ну й запалити амбіції декількох інших локальних еліт - Мазур (Кременчук), Мангер (Дніпро), Лецкан / КМДА (Сокіл).
Тому за чесноком завдання збірної на найближчі п'ять років - залишитись у дивізіоні 1B. Потім уже, якщо все складеться добре, тоді вже можна буде замислюватись над поверненням у дивізіон 1A.
Tymchuk Andriy
Легіонерів в клуби треба(в межах здорового глузду)і щоб Сокіл в Лігу чемпіонів пройшов😁От тоді все буде.Буде конкуренція в чемпіонаті і будуть клуби в яких всі хотітимуть грати.
Al Zolo
походу две трети будут моосковиты-как то сложно будет быть фанатом такой команды
Limb-Ur
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Fangold
Там донецький бандит Колесніков має своє бачення на наш хокей
axylinam
Бразильцев будут натурализовать что ли
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил