Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
3078
8

Заря – Олимпик. Смотреть онлайн. LIVE трансляция

Смотрите прямую трансляцию матча 23-го тура УПЛ

Заря – Олимпик. Смотреть онлайн. LIVE трансляция
FootballHub

В воскресенье, 25 апреля, состоится матч 23-го тура украинской Премьер-лиги, в котором луганская «Заря» примет донецкий «Олимпик».

Поединок пройдет в Запорожье на стадионе «Славутич-Арена». Стартовый свисток прозвучит в 14:00.

Оцените материал
(8)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Сергей Кабаков
Чтобы не говорили-наши команды играют в силу своих возможностей-хвала им за это....Что касается Зари-скажу своё мнение.Если у них крайние защитники не будут учавствовать в атаке - на международной арене делать нечего...
Сергей Кабаков
Чтобы не говорили-наши команды играют в силу своих возможностей-хвала им за это....
alfa26734
Я тоже переживал за результаты этого матча. Пришлось идти снимать стресс на эротическом массаже http://holmesandlady.com.ua/2020/11/25/izyskannyj-jeroticheskij-massazh-v-s
alone-kapriz-naslazhdenie-na-grani-vozmozhnogo/
Grigorio666
ОСТАННЄ - ЦЕ ПРО КОМАНДУ ФК "ОЛІМПІК Д." - ЗРОЗУМІЙТЕ ЩО ДА ГЕЛЬЗІН БУВ НЕ ПРАВ В ЧОМУСЬ, АЛЕ НЕ СЛІД ВБИВАТИ ХОРОШИЙ ФУТБОЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ, ТИМ БІЛЬШЕ, ЯКИЙ НЕ МАЄ РІДНОГО ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ і ВІДДАНИХ ДОНЕЦЬКИХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ і РІДНОГО МІСТА і також БАЗИ і також мусять СКИТАТИСЯ по різних місцях!!!!!!!!!!!!!!
Grigorio666
Судді ПІДСУДЖУВАЛИ РУХОВІ, поставили ПЕНАЛЬ, НА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ з БОКУ гравців РУХА ДЕКІЛЬКА РАЗІВ просто закривали очі, +++ ВИЛУЧИЛИ ГРАВЦЯ МАРІУПОЛЯ, +++ НЕ ЗАРАХУВАЛИ ЧИСТИЙ ГОЛ забитий ФК МАРІУПОЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОТ ТАКІ ПИРОГИ, а тепер добре слід подумати про такі команди як РУХ(ЛЬВІВ))) і про НАШИХ ПРОДАЖНИХ СУДДІВ. З боку сьогоднішнього суддівства------ то воно було ТІЛЬКИ ЗА ТАКИЙ ВАРІАНТ і НІЯКИЙ ДРУГИЙ РЕЗУЛЬТАТ- ПЕРЕМОГИ і НАБРАНИХ 3-ох балів ДЛЯ ФК "РУХ ЛЬВІВ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЛІД ДОБРЕ ЗАДУМАТИСЯ і ВИСВІТЛИТИ СУМНІВИ в ВСІХ СТАТТЯХ і ПЕРЕДАЧАХ ПРО ФУТБОЛ, ДЕ ТІЛЬКИ МОЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕ ПРАВДИВЕ і СУБ'ЄКТИВНЕ БАЧЕННЯ ПРО ЦЕЙ МАТЧ ВЗАЛЬНОМУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grigorio666
ХІБА ВИ ЩЕ НЕ ЗРОЗУМІЛИ, ВСІ НАШІ МУЖІ ФУТБОЛУ і ФЕДЕРАЦІЇ ХОЧУТЬ ЗЛИТИ ФК "ОЛІМПІК Д" з ВИЩОЇ ЛІГИ УКРАЇНИ, ПОБАЧИТЕ СУДДІ БУДУТЬ ТЯГНУТИ МИНАЙ, РУХ, ЛЬВІВ, МАРІУПОЛЬ і ТД., вже і так їм не дозволили в Києві грати і штраф в 500тис. грн, а тепер ХОЧУТЬ ДОБИТИ КОМАНДУ, щоб Гельзін більше не пригнав вище голови!!!!!!!!!!!
Владимир Коновалец
Рупь за сто, что Заря сегодня не выиграет, догадайтесь почему...