Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
959
0

Енергія обіграла Дорожнік

Срібний призер чемпіонату України виявився сильнішим за бронзового медаліста білоруської першості

Енергія обіграла Дорожнік

В суботу львівська «Енергія» на майданчику білоруського містечка Лагойськ обіграла мінський «Дорожнік» - 4:2. Матч тривав 2 тайми по 30 хвилин «брудного» часу.

Гості пропустили першими після рикошету, але на останній хвилині тайму Олександр Кондратюк зрівняв рахунок.
- Олександр нині в грає у свою силу, так, як він може, - коментує спаринг для офіційного клубного сайту наставник «Енергії» Юрій Кобзар. - З «Шахтаря» Кондратюк прийшов трохи не тим, а нині набуває форми.

На 39-й хвилині «Енергію» вивів уперед Денис Овсянніков, але через сім обертів секундної стрілки відігрався уже «Дорожнік».
- Другий тайм ми провели сильніше, ніж перший, - вважає Кобзар. - Якщо до перерви підопічні знову зловживали індивідуальною майстерністю і грішили втратою концентрації в обороні, то після неї почала простежуватися командна гра. Результат у зустрічі не превалював, але я сказав хлопцям: «Дорожнік» ходив би у середняках чемпіонату України. Ви - сильніші. А якщо так, треба вигравати навіть не «заліковий» матч.

Львівяни прислухалися до слів свого наставника: на 48-й хвилині «дубль» оформив Кондратюк, а через 11 хвилин остаточний підсумок матчу встановив Валерій Легчанов.

Головний тренер «Енергії» розповідає, що поєдинок зібрав не надто багато глядачів. У повному складі були присутніми гравці та тренери МАПІДа, завтрашнього спаринг-партнера «Енергії».
- Хоч суперник і вивчав нас, принципових кадрових змін я не робитиму, - зізнається наставник «Енергії». - Гратиме 10 чоловік: два варіанти по 5 чоловік у кожному.

Відтак на завтрашній поєдинок, який розпочнеться у Лагойську о 11.30, склад «Енергії» буде таким:
Кардаш - Легчанов, Луців, Вацяк, Радько, Кузь - Піддубний, Овсянніков, Кондратюк, Якунін, Струк.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.