Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2287
1

U-19: урок іспанської

Українська юніорська збірна зазнала розгрому від іспанських однолітків

U-19: урок іспанської

У понеділок, 18 серпня, юніорська збірна України (U-19) провела свій перший поєдинок на представницькому міжнародному турнірі в Ірландії проти однолітків з Іспанії і поступилася з рахунком 0:3. Нагадаємо, що наша команда на правах господаря виступатиме у фінальній частині Євро-2009 (U-19), яка пройде в Донецьку та Маріуполі, отже серпневий турнір розглядається як один з етапів підготовки до європейської першості.

Рівна боротьба
Збірні Іспанії, якої б вікової категорії не були її гравці, на юнацьких змаганнях вважаються нині одними з фаворитів. Втім, наші хлопці не згнітилися перед авторитетом суперника. У першому таймі на полі точилася досить рівна боротьба, команди вразили глядачів непоступливістю та жагою до боротьби. Кожна з них мала нагоди відзначитися і вийти вперед, проте на перерву вони пішли за нульової нічиєї, яка стала логічним підсумком цієї 45-хвилинки.

Рокове вилучення
Початок другої половини змін у малюнок гри не вніс. До 57-ї хвилини, коли за другу жовту картку був вилучений Віталій Віценець, баланс сил не порушувався. Проте, залишившись у меншості, українці почали припускатися результативних помилок. Коли ж рахунок на табло задовольнив іспанців, вони дозволили підопічним Мороза пограти у свою гру, але фізичні сили «синьо-жовтих» виявилися не безмежними. Саме на цьому і акцентував увагу наставник: «Нас елементарно не вистачило на всю зустріч. Мені сподобалася самовіддача хлопців, проте, звичайно, в нас залишається ще багато проблем як в ігровому, так і в тактичному плані. Така сильна команда, як Іспанія наочно продемонструвала ці недоліки. Тож будемо працювати. Час поки це дозволяє».

Іспанія − Україна − 3:0
Україна:
Базилевич, Стеценко (Вознюк, 45), Білий, Парцванія, Максименко, Віценець, Рибалка, Карноза, Гармаш (Морозенко, 67), Каверін (Шевчук, 76), Коркішко (Гордійчук, 61).
Попередження: Стеценко, Парцванія, Віценець, Карноза.
Видалення: Віценець, 57, друга жовта картка.

Міжнародний турнір 4-Nation (U-19)
18 серпня. Іспанія − Україна − 3:0,
Ірландія − Португалія
19 серпня. Ірландія − Україна, Португалія − Іспанія
21 серпня. Україна − Португалія, Ірландія − Іспанія
 
ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pruha2007
ну как всегда