Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1712
0

ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «У Дніпра можна виграти»

Бліц-інтерв’ю зі спортивним директором «Карпат» Юрієм Дячуком-Ставицьким

ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «У Дніпра можна виграти»

- Команда відіграла матч дуже впевнено. Ми були сильнішими за суперника, особливо у першому таймі. «Карпати» грали дисципліновано, установку всі виконали. Мали перемагати, але Василь Кобін не забив пенальті. А взагалі, претензій щодо самовіддачі до команди нема. Так, траплялися часом помилки, але загалом цю гру провели добротно. Команда дуже хотіла виграти, і я вважаю, що ми заслужили не лише очко.

- Складається враження, що команда потроху знаходить свою гру…
- Усе відразу не робиться. У нас нова тактика, новий тренер. За один день нічого не буде, потрібен час. Але «Карпати» додають у кожній грі.

- Як вважаєте, чи вплинула на команду трагедія з фанатом? (під час виїзду до Кривого Рогу в поїзді загинув фан команди - ред.)
- Команда дуже болісно сприйняла цю новину. Це біда…

- У суботу «Карпати» з «Дніпром» гратимуть.
- «Дніпро» перемогло «Іллічівець». Це дуже кваліфікована й досвідчена команда. Багато гравців мають досвід виступів у єврокубках, грали за збірні своїх країн. До «Дніпра» потрібно дуже серйозно ставитися. Але якщо виконати установку і грати згідно із запланованою тактичною схемою, вважаю, у «Дніпра» можна виграти. У нас ще є плюс – ми граємо вдома. Тому я запрошую усіх на стадіон. «Карпати» - наймолодша команда Прем’єр-ліги. Її потрібно підтримати. Тоді ми будемо прогресувати, тоді будуть результати.

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.