Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2015
0

Яковенко назвав склад молодіжки

У вівторок, 19 серпня, у Києві стартує VI міжнародний турнір пам’яті Валерія Лобановського

Яковенко назвав склад молодіжки

В турнірі візьмуть участь молодіжні збірні України, Болгарії, Ірландії та Польщі. У перший день змагань пройдуть півфінали: британці зустрінуться з поляками (16.15), а українці поміряються силами з болгарами (19.15). Наступного дня відбудуться матч за третє місце (14.15) та фінал (17.15). Усі поєдинки прийме НТК імені Віктора Баннікова.

Двадцять обраних

Напередодні головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив заявку на Меморіал Валерія Лобановського. До списку ввійшло 20 гравців, які в Конча-Заспі розпочали свій навчально-тренувальний збір у суботу, 16 серпня. Зауважимо, що разом з учасниками турніру пам’яті Лобановського під керівництвом Яковенка працюватимуть ще 16 футболістів 1988-89 років народження.

Таке рішення наставника зумовлюється тим, що у триваючому відбірному турнірі Євро-2009 (U-21) «синь-жовті» мають лише теоретичні шанси на продовження боротьби за путівку на континентальний фінал. Тому паралельно з підготовкою до заключного поєдинку кваліфікації Євро-2009 з чехами, що відбудеться дев’ятого вересня, Яковенко працюватиме і з найближчою зміною − з хлопцями, яких раніше переглядав і залучав до товариських матчів Володимир Мунтян. Тобто одночасно вестиметься робота і з підготовки «молодіжки» до відбірного циклу Євро-2011 (U-21).

Зазначимо, що у порівнянні зі списком гравців, що був оприлюднений кілька днів тому, сталася зміна. Київський динамівець Віталій Федорів, котрий наразі перебуває в оренді в російському «Амкарі», не зміг прибути до Києва. Тому замість нього був викликаний Євген Євсєєв зі столичного «Арсенала». Нагадаємо, що про інші новини з табору «молодіжки» журналісти зможуть дізнатися на відкритому тренуванні команди, що відбудеться в понеділок, 18 серпня, на базі київського «Динамо» в Конча-Заспі. Початок − о 18.00.

Склад молодіжної збірної України

Заявка на Меморіал Валерія Лобановського

Воротарі: Олександр Рибка («Динамо» Київ), Богдан Шуст («Шахтар» Донецьк);

Захисники: Олег Допілка («Динамо»), Євген Євсєєв («Арсенал» Київ), Ігор Коротецький («Зоря» Луганськ), Максим Пашаєв («Дніпро» Дніпропетровськ);

Півзахисники: Володимир Бідловський («Карпати» Львів), Костянтин Кравченко («Шахтар»), Єгор Лугачов («Спартак» Москва, Росія), Дмитро Льопа («Дніпро»), Денис Олійник («Арсенал» Київ), Тарас Степаненко («Металург» Запоріжжя), Валерій Федорчук (ФК «Львів»), Олександр Яковенко («Андерлехт» Брюссель, Бельгія), Костянтин Ярошенко («Іллічівець» Маріуполь);

Нападники: Олександр Гладкий(«Шахтар»), Артем Кравець («Динамо»), Володимир Лисенко («Арсенал»), Руслан Фомін («Металіст» Харків), Олексій Чичиков («Ворскла» Полтава).

Команда «Б»

Воротарі: Денис Бойко («Динамо»), Антон Каніболоцький («Дніпро»);

Захисники: Андрій Гурський («Карпати» Львів), Павло Пашаєв («Дніпро»), Євген Селін («Металіст»), Андрій Фартушняк («Динамо»), Володимир Чеснаков («Ворскла» Полтава);

Півзахисники: Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк (обидва − «Карпати»), Олег Міщенко («Сталь» Алчевськ), Микола Морозюк («Динамо»);

Нападники: Денис Васін («Чорноморець» Одеса), Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко («Динамо»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Вадим Кучеревський, («Ворскла»).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.