Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 декабря 2020, 17:49
7997
0

Митрофанов буде запалювати бокс з Favbet

Букмекерська компанія підписала контракт з майбутньою українською зіркою боксу

| Обновлено 17 декабря 2020, 17:49
7997
0
Митрофанов буде запалювати бокс з Favbet

Дмитро Митрофанов та компанія Favbetуклали партнерський договір розрахований на один рік з можливістю подальшої пролонгації. Мета співпраці - прокачати професійний на напівпрофесійний бокс у країні, підтримка Дмитра на його шляху у професійній кар’єрі. Показати хлопцям з регіонів, що приклад Усика, Ломаченка, Кличка — реальна історія. Саме тому Favbet втілює мрії тих, хто готовий йти до кінця.

 Дмитро — боєць по життю та на рингу. Провів дев'ять професійних поєдинків, у восьми з яких переміг, а один звів до нічиєї. Митрофанов — шоумен, здатний дати бій будь-кому у своїй ваговій категорії. Вже 18 грудня на нього чекає бій за титул WBO Oriental. У Favbet впевнені, що бій та початок співпраці стане поштовхом у кар'єрі боксера.

Favbet вже досягла успіхів у партнерстві зі спортсменами та командами в різноманітних видах спорту: футбол, теніс, футзал, бокс, WWFC.

Філософія бренда: співпрацювати не просто зі спортсменами, а з людьми близькими по духу, які сповідують ті ж принципи, що й компанія - запалювати спорт, отримувати задоволення від того, чим живеш та прямувати за мрією. І Дмитро Митрофанов, безумовно, один з них.

 

Виталий Петровский
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.