Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1337
0

Чим займається ФБУ?

Інтерв'ю генерального директора «Черкаських Мавп» Кирила Погостінського

Чим займається ФБУ?

У «Черкаських Мавп» на повну потужність іде передсезонна підготовка. Разом з командою кілька днів збору у Болгарії провів генеральний директор Клубу Кирило Погостінський. Він зустрівся з представниками македонської та болгарської національних команд. Змістом неформальної розмови, стало порівняння системи роботи  Федерацій баскетболу країн. Виявилося, що для європейців наші уклади є просто незбагненними!

Генеральний директор «Черкаських Мавп» Кирило Погостінський: «Довелося пояснювати чому наша ФБУ займається проведенням Чемпіонату, призначенням суддів, визначенням їх гонорарів… Президія  Федерації вирішує питання зборів, по регламенту проведення. Хоча як у Болгарії, так у Македоній головний предмет роботи це Збірна, розвиток дитячого баскетболу, стратегічні питання, координація з ФІБА та УЛЄБ, шукає спонсорів.

Тепер хочеться задати питання нашій Федерації: окрім фін звіту, якого досі нема, як пояснити втручання у не свою справу?

Має бути директор Чемпіонату, що відповідав би за його  проведення. Всі питання  вирішують самі Клуби, як це заведено за кордоном. Особливо цікава система щодо судіввства. Якщо рефері погано судить, то для нього розроблена спеціальна програма, за якою Клуб пише скаргу, (звичайно, наводить об’єктивні тому докази)  і його знімають на 6 турів. Якщо й наступний Клуб має претензії, то суддю дискваліфікують до кінця сезону. Так є принаймні  у Болгарії та Македонії…

У нас же невідомо хто визначає розмір оплати суддям. Наприклад, в Болгарії за одну гру Чемпіонату суддя отримує 35 євро. За гру Плей-офф – 200 євро. У Македонії матч – 50 євро, фінальні матчі – по 95 євро. Найбільше у Сербії – 180 євро в регулярному, та 210 – Плей-офф. Розміри зарплат визначають Клуби країн. Якщо ми «піднімемо» суми, які  ми платили рефері за ігри ФІБА то раціонального виправдання навряд чи їм знайдемо. Звідки такі розцінки? Волков що купує суддів? Невже в нас вищий рівень життя та Чемпіонату, що ми платимо 800 доларів за гру Чемпіонату?

Чим займається наша ФБУ? У два з половиною рази підвищили внески і пояснили це інфляцією 20%. …і не забули встановити  свою рекламу у палаці спорту…

Чи займеться врешті пан Волков та компанія дійсно справами українського баскетболу? Щоб гравці після зборів національної команди не поверталися додому худими!»

Баскетбольный клуб «Черкаські Мавпи»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 38
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 2
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.