Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 октября 2020, 21:02
574
1

Суперліга Паріматч на старті: чекаємо на столичне дербі та матчі збірної

В Києві у PMHUB відбулася прес-конференція, присвячена новому сезону Суперліги Паріматч

| Обновлено 02 октября 2020, 21:02
574
1
Суперліга Паріматч на старті: чекаємо на столичне дербі та матчі збірної

Баскетбольний сезон стартує Фіналом чотирьох Кубка України, який пройде 3-4 жовтня у Южному, трофей розіграють “Хімік”, “Київ-Баскет”, “Одеса” та “Дніпро”, який виграв Кубок минулого разу. А матчі Суперліги Паріматч поновляться вже через тиждень.

Головний тренер “Київ-Баскет” Айнарс Багатскіс заявив, що його підопічні не можуть дочекатися офіційних матчів і зараз головне, аби гравці просто не перегоріли. Також він додав, що всі з нетерпінням чекають на столичне дербі з “Будівельником”. А генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський зазначив, що у нас є шанси вже у лютому побачити збірну України на домашньому паркеті.

Відзначимо, що вперше з 2014 року за звання чемпіона Суперліги Паріматч боротимуться понад 10 команд. Також повертається у змагання легендарний столичний “Будівельник”, найтитулованіша команда України. Розширюється і географія турніру, цього сезону ми побачимо на паркеті баскетбольний клуб “Тернопіль”. 

Володимир Драбіковський, генеральний секретар ФБУ: “Важко повірити, але у нас майже 7 місяців не було великого баскетболу. Ми грали 3Х3, провели чемпіонат з кібербаскетболу. І ось баскетбол повертається, вже у неділю ми дізнаємося володаря Кубка, а потім стартує Суперліга Паріматч. Ми всі цього дуже чекали та налаштовані на цікаву спортивну боротьбу”.

Айнарс Багатскіс, головний тренер “Київ-Баскет”: ”Ми вже втомилися тренуватися і хочемо грати. І я бачу, що подумки гравці вже на матчі, їх навіть доводиться трішки зупиняти та заспокоювати. Справи в українському баскетболі стають все краще, повертаються гравці збірної, які виступали в чемпіонатах інших країн. Це доводить, що клуби та Суперліга Паріматч ростуть”.

Олександр Мішула, гравець “Київ-Баскет”: “Мені відразу сподобалася пропозиція повернутися в Україну. Я не довго роздумував і дуже швидко прийняв рішення перейти у “Київ-Баскет”. Поки був у Туреччині, то слідкував за Суперлігою Паріматч і бачив, як росте рівень чемпіонату. Цей сезон буде дуже сильним та цікавим. Велика кількість сильних гравців, багато команд, вболівальники будуть задоволені”.

Вадим Місюра, представник Parimatch: “Ми разом з ФБУ вже четвертий рік, були поруч і у непрості періоди для українського баскетболу. І можемо говорити, що цей вид спорту не просто не стоїть на місці, але і прогресує, навіть попри пандемію. Компанія Parimatch, як представник соціально-відповідального бізнесу, готова підтримувати український спорт, у тому числі й баскетбол, який стає одним із найвидовищніших видів спорту в Україні. Ми й надалі будемо спільно проводити Матч зірок, продовжиться і проект “Тренування з зіркою”. Також ми плануємо порадувати вболівальників новими яскравими активностями”.

 

Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alex73776
как растет наш чемпионат мы уже увидели когда наш чемпион Днепр в еврокубках проиграл такой то голланской команде -40 очков на нейтральном поле!