Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1214
0

ТВД перемагає в Словенії

Сільченко - кращий гравець, Мельник - воротар

ТВД перемагає в Словенії

Львівський «ТВД» продовжує підготовку до нового сезону, який для «теведистів» розпочинається незвично рано. Уже 16 серпня володар Кубка України «ТВД» завітає в гості до чемпіона України «Шахтар» аби у матчі за Суперкубок відібрати у «гірників» почесний трофей. Хоча останнім володарем Суперкубка є «Єнакієвець», який будучи володарем Кубка України на початку минулого сезону у Львові поклав на лопатки тодішнього чемпіона «Енергію». Чому б «теведистам» не повторити успіх «Єначки»?

Тим паче, що переможного досвіду саме в кубкових турнірах підопічним Романа Ковальчика не позичати. Зокрема, минулими вихідними «ТВД» виграв престижний турнір у Словенії. Як повідомив гравець львівської команди Роман ВАХУЛА, наша команда зіграла на турнірі в Словенії п'ять матчів й усі виграла. 

Окрім того, Дмитра Сільченка організатори визнали кращим гравцем турніру у Словенії, а Андрія Мельника - кращим воротарем. Таким чином, «теведисти» повертаються додому відразу з кількома призами. Але це буде згодом, бо львів'яни додому не поспішають, а продовжують тренуватися в Словенії, а звідти - на турнір у Чехію, де їх очікують, вочевидь, серйозніші суперники, зокрема - «Митищі», «Тюмень» ...

Роман ЦЮНЯК, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.