Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
|
1213
0

Сьогодні розпочинається Кубок Мечела

Чоловіча збірна України з баскетболу розпочинає свій виступ на «Кубку Мечела»

Сьогодні розпочинається Кубок Мечела

На ранковому тренуванні наші хлопці відпрацьовували комбінаційні дії проти персонального захисту та проти зони, а також кидки з різних дистанцій.
 
Після завершення тренування головний тренер нашої команди Валентин Мельничук розповів про те, у якому стані зараз хлопці та про цілі, що стоять перед збірною на турнірі:
 
«У нас зараз майже всі хлопці в добрій форми. Була травма у Андрія Агафонова, але він відновився. Не тренується з основною групою Олександр Панченко, що відчуває біль у задній поверхні стегна після збору у Южному. Ще не знаємо, в якому він стані та чи зможе допомогти нам. Але ж в нас є ще 13 гравців.
 
Цей турнір – продовження підготовки до кваліфікації на Чемпіонат Європи 2009. В нас буде шанс подивитися на якість нашої домашньої роботи у двобоях з найсильнішими командами Європи. «Зріла» команда – це команда, що вміє застосовувати у справжніх іграх все те, що розбиралося та відпрацьовувалося під час тренувань. Найголовніше – подивитися, що в нас буде виходити у нападі та у захисті, але також будемо намагатися вигравати кожну гру, на яку виходитимемо.
 
Сьогодні в нас гра зі збірною Сербії. Я знаю, що вони розпочали підготовку на тиждень раніше за нас, і що в них усі гравці мають колосальний досвід гри на міжнародному рівні.
 
Немає жодних сумнівів про те, що наші суперники будуть максимально викладатися. Душан Івкович, що наразі очолює тренерську раду Сербії, буде намагатися повернути збірну своєї країни до еліти європейського баскетболу. В них дуже важка кваліфікаційна група, тому до відбору на Євробаскет вони мусять підійти дуже серйозно.
 
Для Росії це одна з передостанніх перевірок перед Олімпіадою, а амбіції Латвії нам усім відомі.
 
Для нас дуже важливими були ігри з «молодіжкою» та з американцями. Там ми побачили усі наші проблемні місця, зрозуміли, що між гравцями ще немає ідеального взаєморозуміння. В нас були моменти, коли і у захисті і у нападі ми виглядали дуже добре комбінаційно, але це не відбувалося на стільки часто, як це хотілося б бачити». 
 
Валентин Мельничук та Віктор Кобзістий  (фото: ФБУ)

Збірна України

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.