Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
814
4

ІЩЕНКО: «В нас свої секрети, в Карпат свої»

Розмова з екс-капітаном «Карпат», а нині захисником донецького «Шахтаря» Миколою Іщенком

ІЩЕНКО: «В нас свої секрети, в Карпат свої»

Він ризикнув і залишив команду, в якій був лідером. Центральному захиснику Миколі Іщенку у цьому сезоні за місце в основі донецького «Шахтаря» доведеться боротися із збірниками України Чигринським та Кучером, перспективним Чижовим та досвідченим Хюбшманом з Чехії. Втім, такий розклад не лякає Іщенка.

- Під час міжсезонних зборів провів кілька матчів, причому у деяких виходив в основі, наприклад, у матчі з французькою командою «Сошо» - зауважив Іщенко. - Зі своїми партнерами по центру захисту без проблем знаходив спільну мову. Грав переважно у зв’язці з Чижовим чи Кучером.

- Не засмутився, що не вийшов на поле у матчі за Суперкубок?
- Зовсім, адже попереду ще довгий сезон.

- Перші два матчі чемпіонату «Шахтар» проводить на виїзді з командами з міста найбільш віддаленого від Донецька серед усіх задіяних у Прем’єр-лізі…
- Я не думаю, що це погано – просто такий календар. У другому колі ми будемо грати два матчі поспіль вдома з львівськими командами.

- Тобі зараз добре знайома «кухня» уже обох команд. Чи можуть «Карпати» створити проблеми «Шахтарю»?
- А може вам ще й детально про схему і тактику гри нашої команди розповісти!? (роздратовано) В нас свої секрети, в «Карпат» свої. Приходьте на стадіон і все побачите.

- А що найбільш незвичним було для тебе під час передсезонного збору?
- Та багато чого: і тренування і конкуренція. Мабуть, найнезвичніше, це те, що Луческу спілкується через перекладача – я все-таки звик на пряму спілкуватися з тренером. Але наголошу, що для мене це було лише НЕЗВИЧНИМ, адже ніяких незручностей це не додає.

- Загалом в Донецьку вже освоївся?
- Так – до доброго швидко звикаєш. Вже і клуб надав мені службову квартиру в центрі міста, трикімнатну. От в понеділок (розмова відбулася минулої п’ятниці) до мене переїде дружина з дитиною. Сподіваюся, її батьки нормально сприймуть такий крок.

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.