Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3288
10

Ващук - у ФК Львів!

Сезон для молодого львівського клубу пройде під знаком Прем’єр-ліги

Ващук - у ФК Львів!

Чим і як здивують вітчизняного прихильника шкіряного м’яча синьо-золоті леви ми переконаємося невдовзі. Адже у дебютному поєдинку львів'яни на «Україні» приймають найкращий клуб нашої країни – донецький «Шахтар».

- Суперник, як суперник. Вимогливий та іменитий, - бере слово головний тренер ФК «Львів» Степан Юрчишин. – Ми дебютанти змагань на подібному рівні, але це не означає, що когось боїмося до гри. У футболі чимало прикладів, коли так звані гранди, безславно полишали спортивні арени.

- З ваших слів зрозуміло, що команда налаштована на цю гру...
- Саме так. ФК «Львів» у кожному матчі намагатиметься демонструвати видовищний і результативний футбол, яким ми тішили своїх прихильників минулого сезону. Ми суперників поважаємо.

- За рахунок чого дасте супернику бій?
- На перший план вийдуть морально-вольові якості та самовіддача наших футболістів і тактичні несподіванки нашого тренерського штабу. Та й у тактико-технічних компонентах ми не поступатимемось. Львівський уболівальник буде на нашому боці. А ще маю надію, що суперник у вирішальний момент допуститься кількох грубих помилок. До речі, я не прихильник прогнозів. Хоча й не приховую, що вірю в успіх своєї команди.

- Склад вашої команди зазнав змін...
- І зазнає надалі. Селекційна робота триває. З пошуком гравців визначаємось. Хоча основне навантаження ляже на наших молодих «старожилів».

- Під час тренувального збору в Трускавці футболісти виконали усю підготовчу програму?
- Так. Футболісти справились із завданням, але їхні результати ми побачимо щойно у поєдинках з такими клубами, як «Шахтар».

- Під час поєдинку в Дублянах проти «Іллічівця» ваші леви дослівно «розірвали» суперника...
- Збіг багатьох обставин також відіграв у цьому свою роль. Ми були кращими на вістрі атаки, суперник гіршим у захисті. Приємно, що мої підопічні влаштували противнику такий артобстріл. Але не впадаймо в ейфорію. Це всього товариський поєдинок. Ще раз наголошую: випробування на міцність пройдемо у Прем’єр-лізі.

- До речі, чого очікуєте від нового керівного футбольного органу?
- Порядку і ще раз порядку.

Олександр ПАУК

P.S. Як стало відомо до ФК «Львів» прибув Владислав Ващук, в надії продовжити свою багату футбольну кар’єру в княжому місті Лева.

www.fclviv.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.