Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
948
0

Засідання Виконкому перенесено

Наступне засідання Виконавчого комітету ФФУ відбудеться 16 липня у Києві, а не в Полтаві

Засідання Виконкому перенесено

Зібрання, що розпочнеться о 15.00, розглядатиме півтора десятка актуальних питань. Зауважимо, що виконкомівці традиційно працюватимуть у залі засідань Будинку футболу на п’ятому поверсі.

Дебют Шевченка
Зауважимо, що перед виконкомівцями вперше у якості голови Комітету арбітрів ФФУ виступить Вадим Шевченко, який доповість про зміни у складах профільного комітету та Комісії призначень, а також подасть на розгляд списки арбітрів і асистентів арбітра для змагань Прем’єр-ліги, ПФЛ та аматорів.

Нові суддівські гонорари
Президент ФФУ Григорій Суркіс доповість про затвердження складу Комітету національних збірних команд ФФУ та Ради стратегічного розвитку професіонального футболу ФФУ. А перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко − про затвердження змін та доповнень до Дисциплінарних правил ФФУ та переліку дисциплінарних санкцій до юридичних та всіх осіб, які працюють або задіяні в професіональному футболі, за порушення статутних і регламентних документів. Виконуючий обов’язки глави УФПЛ Віталій Данилов запропонує розміри та порядок оплати праці делегатів, інспекторів, арбітрів та асистентів арбітра.

Зміни у Статуті ПФЛ
Крім цього, виконкомівці розглянуть зміни у складах Інспекторського комітету ФФУ та Комісії призначень Інспекторського комітету та затвердять списки делегатів і інспекторів для проведення змагань серед команд Прем’єр-ліги, ПФЛ та аматорів. Також будуть затверджені зміни і доповнення до Статуту ПФЛ України та договору про організацію та проведення Всеукраїнських змагань серед команд Об’єднання футбольних клубів «Професіональна футбольна ліга України» сезону-2008/09. Розглянуть і план-календар Всеукраїнських змагань з футболу серед команд ПФЛ.

Де зіграє жіноча збірна?
Вивчатимуться також питання про оплату за навчання тренерів в Центрі ліцензування ФФУ за програмами УЄФА «В», «А», «А еліт» та «Про диплом»; про затвердження місця проведення відбірного матчу чемпіонату Європи-2009 серед жіночих команд між збірними України та Португалії (27 вересня); про надання цільової фінансової допомоги окремим регіональним федераціям; про затвердження Регламенту чемпіонату та Кубку України з футзалу сезону-2008/09.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.