Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
804
0

КОНОНОВ: «Непокоїть те, що маємо проблеми з реалізацією»

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов - про збори команди в Угорщині

КОНОНОВ: «Непокоїть те, що маємо проблеми з реалізацією»

- Основною метою тренувального збору в Угорщині було награвання основного складу і підведення гравців до оптимальної форми перед початком чемпіонату. Тим, як ми провели підготовку, я задоволений. З кістяком команди вже визначилися – це переважно гравці, які виходили на поле з перших хвилин спаринг-поєдинків. Однак вони мають серйозну конкуренцію. Один із матчів ми зіграли фактично дублерами (ну і ще гравцями, що були на оглядинах) і завдяки цій грі я пересвідчився: молодь прогресує.

Непокоїть мене те, що маємо проблеми з реалізацією. В кожному матчі демонстрували хороший атакувальний футбол, а от гольові моменти часто марнували. Ну що ж, зараз активно працюємо над усуненням цього недоліку.

Чи продовжуватимемо селекційну роботу? Так, адже трансферне вікно закривається 31-го серпня. Але я зокрема і тренерський штаб загалом не прихильники того, щоб брати малознайомих футболістів. Відтак ми будемо вести точкову селекцію. От, наприклад, за тим же Мілошевічем, який поповнив нашу команду, я спостерігав упродовж року.

Насамкінець відзначу, що на зборах фактично обійшлося без травм – лише Родевич пошкодив ногу на тренуванні, а так усі живі-здорові.

ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.