Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1747
0

«Карпатам» – «Україна», ФК «Львів» – «Сокіл»

Стадіон «Україна» передали «Карпатам»

«Карпатам» – «Україна», ФК «Львів» – «Сокіл»

11 липня 78 депутатів Львівської міської ради проголосували за те, щоб цілісно-майновий комплекс стадіону «Україна» передали «Карпатам» - в оренду на 10 років. Орендна плата становитиме одну гривню на рік.

Стадіон «Сокіл» передали новачку Прем’єр-ліги – футбольному клубу «Львів».

Важливим пунктом угоди є те, що футбольному клубу «Карпати» погоджено місце розташування земельної ділянки та надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 17 гектарів на вул. Липова Алея, 5 - в оренду терміном на 10 років. На цій території ФК «Карпати» має намір побудувати сучасний спортивно-відпочинковий комплекс, футбольні поля для дітей.

Генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов задоволений ухваленим рішенням: «Співпраця футбольного клубу та міської ради відбувається у позитивному й конструктивному руслі. Щодо суборенди стадіону ФК «Львів», то є принципова домовленість нести видатки з утримання й обслуговування «України» двома клубами - на паритетних засадах. Якщо минулого сезону утримання стадіону коштувало «Карпатам» 4 мільйони гривень, то зараз ця сума, напевно, збільшиться. По-перше, подорожчала вартість енергоносіїв, по-друге, до обслуговування арени потрібно буде залучати більше працівників. Утім, усі витрати «Карпати» та ФК «Львів» розділять навпіл».

Депутати Львівської міськради також прийняли в комунальну власність спортивний оздоровчо-реабілітаційний комплекс «Сокіл» на вул. Патона,1, з метою подальшої передачі його в оренду ФК «Львів». Комплекс «Сокіл» передано для організації діяльності та проведення навчально-тренувальних зборів і змагань. Перед клубом поставлена обов’язкова умова - заборона на відчуження зазначеного майна або зміна його цільового призначення. Для ФК «Львів» також встановлено символічну орендну плату – одна гривня на рік.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Високий Замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.