Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1113
2

Прем’єр-ліга: за мить до старту

В Будинку футболу відбулася прес-конференція, присвячена матчу за Суперкубок України

Прем’єр-ліга: за мить до старту

Дебют Прем’єр-ліги
Цим поєдинком, за традицією,  не тільки відкривається новий футбольний сезон, а й функціонування Прем’єр-ліги, яка організовує гру за Суперкубок, титульним спонсором якого виступить медіагрупа «Інтер». За словами директора матчу Максима Бондарєва, дієву допомогу новій структурі надає Федерація футболу України. «Нам приємно, що географія Суперкубку розширюється, і ми сподіваємося, що матч пройде на високому рівні. Зі свого боку ФФУ контролює ситуацію, працює з організаторами в тісному контакті, і жодних непорозумінь у нас не виникає», − зазначив виконавчий директор, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

Вибори президента
До речі, за кілька годин до матчу за Суперкубок України у Полтаві відбудеться засідання Виконкому федерації, на якому будуть затверджені списки арбітрів, делегатів та інспекторів ФФУ на наступний сезон, створені спільні органи − Комісія призначень, Комісія з організації та підготовки змагань, узгоджені зміни до Регламенту та деякі статутні норми Прем’єр-ліги. А перед засіданням Виконкому власники клубів повинні обрати президента Прем’єр-ліги.

Аншлаг забезпечено
Як повідомив представник приймаючого міста президент «Ворскли» Олег Бабаєв, у реконструкцію стадіону полтавський клуб вклав близько 5,5 млн. гривень, і наразі арена практично готова для проведення матчу такого рівня. В організаторів практично немає сумнівів у тому, що трибуни стадіону будуть заповнені вщерть. На даний момент з 24 600 квитків, що надійшли у продаж , не реалізованими залишилося близько тисячі. Причому 7,5 тисяч перепусток викупив «Шахтар», і 4,5 тисячі − «Динамо».

3:1 на користь «Динамо»
Розмір призового фонду залишився у тих самих межах, що і у попередні роки: переможець отримає чек на 50 тисяч доларів, удвічі більше за суперника. Це буде п’ятий розіграш Суперкубку, причому у всіх без винятку матчах зустрічалися «Шахтар» і «Динамо». В активі киян − три перемоги, у гірників − одна.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины
Футбол | 27 марта 2024, 14:11 17
«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины

Бывший защитник сборной Украины не считает, что Таловеров соответствует уровню национальной команды

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sandazzz
Очень хочется чтобы выиграло Динамо, и сразу мы услышим старую песню о главном "Системная проблема" в исполнении народного артиста румынской державы мистера Мирчи. В песне будет подробно описано количество не поставленых пенальти в ворота Динамо, в темных тонах раскрыт хулиганско-бандитский настрой киевлян на матч и полное игнорирование судьей зверст динамовцев по отношению к самым гуманым и благородным в мире игрокам Шахтера.
че6урашка
эмм а какого числа? шото я потерялся в этих июльских днях уже)))